Kožne torbe do 500 kuna koje su dobar ulov za zimski ormar

Zara

Davno su prošla vremena kada ste za dobru kožnu torbu morali trošiti basnoslovan budžet ili provlačiti karticu na rate. Štoviše, dizajnerske kožne torbice s vremenom su postale skupocjenije no ikad, a trend porasta cijena kod slavnih modnih brendova i dalje ne pokazuje znakove posustanja. Za kožne torbe kultnih modnih imena kao što su Chanel ili Dior, ponekad je potrebno izdvojiti i preko 20.000 kuna, ovisno o željenom modelu, a s cijenama su u zrak posljednjih sezona odlazili i Louis Vuitton, Saint Laurent i mnogi drugi.

Kožna torba više nije (isključivo) luksuz

U međuvremenu su se pojavili mnogi mladi hit brendovi koji su se smjestili u neku nišu između high streeta i high enda. Njihove torbe i dalje nose relativno visoke cijene, no opet su mnogo pristupačnije i uvijek ih je dobra ideja loviti na velikim sezonskim sniženjima, kada ćete njihove kožne modele moći nabaviti i po stotinjak ili dvjestotinjak eura. Naravno, tu su i high street brendovi koji su odlučili uzeti dio kolača.

Zara

Gdje pronaći kožne torbe do 500 kuna?

Sigurno ste počeli primjećivati sve više pravih kožnih torbica na policama high street brendova i osim što su nam oni ponudili kvalitetnije materijale no inače, s njima su došle i pomalo začudno razumne cijene. Tako danas kožnu torbicu u popularnim high street trgovinama možete naći i ispod 500 kuna; štoviše, prodaju se već za 200 do 300. Najčešće su to fini modeli od brušene kože, idealni za nošenje svaki dan ili za posebne prilike. Cijene su im ponekad toliko pristupačne, da ako se ne možete odlučiti između dvije boje istog modela, čak možete kupiti obje i uživati u njima u novim modnim sezonama koje tek dolaze. U nastavku smo izdvojili najbolje high street kožne torbe do 500 kuna, savršene za vaš zimski ormar.

Zara
Parfois
Mango
Zara
Mango
Zara
Mango
Zara
Mango
Zara
Parfois
Mango
Zara
Zara
Zara
Mango
Mango
Mango
Mango
Parfois
Parfois
Mango
Parfois
Mango

Foto: Mango, Zara, Parfois

0