Najtoplije izdanje kožne jakne koje ćemo nositi cijelu zimu u 30 modela

@lucywilliams02

Među nezaobilaznim komadima jesenske sezone važno mjesto zauzimaju jakne. Iako svaka nova sezona donosi nove modele u novim siluetama, bojama i materijalima, nekoliko poznatih krojeva se uvijek iznova vraća u jesenske kolekcije i naše garderobe. Od ležerne traper jakne za prijelazno razdoblje do elegantnog balonera za filmski efekt, jakne se u jesenskoj sezoni vraćaju kao nezaobilazni dio ležernih i poslovnih, dnevnih i večernjih, minimalističkih i slojevitih kombinacija.

Istovremeno klasična, jednostavna, upečatljiva, uvijek trendi i nevjerojatno cool je kožna jakna. Sada, kada jesenski dani postaju sve hladniji, najtoplije izdanje kožne jakne ističe se kao jedan od najpoželjnijih modela.

Bershka

KOŽNA JAKNA U NAJTOPLIJEM IZDANJA

Shearling model omiljene kožne jakne prepoznatljiv je po kombinaciji prednjice jakne od umjetne ili prave i sjajne ili brušene kože i podstave od meke i tople vune koja klasičnoj kožnoj jakni donosi dodatnu dozu topline, ali zadržava njezin svestranost i cool izgled.

U ponudi poznatih modnih kuća i high street brendova shearling model dolazi u klasičnom, jednostavnom kroju, ali i u trendi predimenzioniranim siluetama koje će vas zagrliti poput najtoplije deke.

Zara

Dizajn shearling modela kroz desetljeća je usavršen do posljednjeg detalja, no svaka sezona donosi mu novo izdanje osvježeno modnim trendovima sezone. Igrom njezinim linijama, volumena, detaljima koji ju krase i novim trendi bojama, svaka nova sezona donosi novo trendi izdanje ovog omiljenog modernog klasika.

Najbolje modele za jesenske i zimske dane ispred nas, pronađite na linku u opisu profila.

Bershka
Zara
Bottega Veneta
Zara
Isabel Marant
Stradivarius
Reserved
s.Oliver
H&M
H&M
Loewe
Isabel Marant
Acne Studios
Monki
Twinset
Massimo Dutti
H&M
Stradivarius
Whistles
Aries
Acne Studios
Toteme
Stand Studio
Bershka
J.W. Anderson
Stradivarius
H&M

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, s.Oliver, Stradivarius, Twinset, Zara

4