Dva komada dovoljna su za savršenu ljetnu kombinaciju

Ljetnu sezonu obilježit će još jedan trend koji nas, s dozom neizostavne nostalgije, vraća u djetinjstvo ili mladost, točnije u naše prošle garderobe kojima su vladali najbolji trendovi i favoriti devedesetih. Osim što donosi najbolje iz prošlosti, popularni modni trendi za ljeto uvijek donosi i savršenu kombinaciju za svaku priliku. Naravno, radi se o šarmantnim i prozračnim kompletima koji su se istaknuli kao jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih komada unutar svake ljetne kolekcije.

KOMPLETI – TREND KOJI UVIJEK STVARA SAVRŠENU KOMBINACIJU

Sve je započelo s prvim proljetnim danima kada se u središtu pozornosti modnog svijeta našao ultimativni klasik iz svijeta kompleta, jednostavnom odijelom. Ukrašeno kariranim i prugastim uzorkom ili obojano jarkim i pastelnim bojama, klasično odijelo transformiralo se u trendi komplet koji je prešao granice poslovne garderobe i postao naš favorit i izvan radnog vremena. Uz klasično odijelo u novom izdanju, pidžama odijelo kao njegovo najležernije izdanje je osvojilo street style scenu, ali i crvene tepihe diljem svijeta i još jednom stavilo naglasak na usklađeni spoj elegantnog topa i jednostavnih hlača.

Nakon klasičnih i ležernih odijela kao proljetnih favorita, ljeto donosi novo, prozračnije i ležernije izdanje šarmantnog kompleta. Od laganog lana ili tankog pamuka, u bijeloj boji, razigranim uzorcima ili jarkim tonovima, kompleti izgledaju bolje i raskošnije no ikad, a najbolji dio – dva komada koja čine ljetne komplete još uvijek su dovoljni da bez puno razmišljanja stvorite jednostavnu i efektnu ljetnu kombinaciju.

Popularne trendseterice već su prepoznale čar ljetnih kompleta i odabrale ih kao istovremeno vrlo jednostavan, efektan i trendi ljetni outfit, a među njihovim su se favoritima istaknuli prugasti i laneni modeli.

U nastavku donosimo najbolje ljetne komplete koji će se unutar vašeg ormara istaknuti kao savršena ljetna kombinacija za svaku priliku, od uživanja na plaži do ljetnih vrućina na gradskom asfaltu i ljetnih tuluma.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

NET-A-PORTER

Rejina Pyo

Frame

Zimmerman

Miguelina

Johanna Oritz

Miguelina

Tibi

Maje

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

ASOS

Glamourous

ebonie n ivory

Asos

Selected

Sofie Schnoor

Wednesday Girl

PrettyLittleThing

BERSHKA

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Net-a-porter, Stradivarius, Zara

0