Što odjenuti na vjenčanje ako ne volite haljine? Imamo 30 odličnih prijedloga s high streeta

@margoandme

Uz sezonu godišnjih odmora i uživanja na otvorenom, ljeto donosi i sezonu vjenčanja, ali i drugih svečanih prilika. Sunčane i tople ljetne dane mnogi su odabrali za svoj veliki dan zbog čega će se u kalendarima mnogih među nama pronaći svečana prilika ili čak nekoliko njih. Bilo da ste pozvani na vjenčanje jednog od svojih najbližih prijatelja ili obiteljsko slavlje, svaka svečana prilika tražit će i jedan svečani dodatak garderobi.

Savršeni odgovor na potragu za savršenom svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje u vašem kalendaru ili sličan svečani događaj donijele su ljetne kolekcije high street brendova. Iako se radi o svečanoj prigodi, odjevni komadi koji ćemo odabrati za nju nosit ćemo rijetko zbog čega su modeli pristupačnijih brendova najbolja opcija.

Mango

KOMBINEZONI, SUKNJE I ODIJELA ZA SVE SVEČANE PRILIKE

U potrazi za savršenom svečanom kombinacijom, u fokusu će se još jednom naći haljine kao najpopularniji i najjednostavniji izbor. Ipak, čak i ako ne volite nositi haljine, u kolekcijama high street brendova lako ćete pronaći nekoliko odjevnih komada za savršeni ležerni look.

Najpopularnija alternativa haljini bit će kombinezoni kao jednako elegantan i jednostavan izbor koji u jednom odjevnom komadu krije cijelu kombinaciju. Istovremeno elegantni i trendi, ljetna odijela i koordinirani setovi jednako efektan i svečani look donose u dva odjevna komada, dok će suknja biti onaj ženstveni izbor nalik haljini, ali s dodatnom dozom ležernosti i svestranosti u kojoj se krije nekoliko različitih kombinacija za svečane prilike i svaki dan.

Uterque

Uz par sandala u kojima možete plesati cijelu noć i trendi torbu koja će dodatno začiniti svečani look, u nastavku donosimo izbor odjevnih komada za ljetna vjenčanja i druge svečanosti koji nisu haljine, a među kojima ćete lako pronaći svog favorita.

Reserved
COS
Dark Pink
Uterque
Mango
Asos White
H&M
Mango
& Other Stories
COS
H&M
H&M
Uterque
Reserved
Reserved
& Other Stories
H&M
H&M
Reserved
Uterque
& Other Stories
COS
H&M
Reserved
Mango
Asos Design
River Island
Massimo Dutti

Foto: Instagram, Asos, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Uterque

0