Udobni i trendi kombinezoni za svaki dan

Svake sezone, u modnom svijetu ističe se nekoliko odjevnih komada koje istovremeno krasi udobnost, svestranost i efektan izgled – neodoljivi spoj zbog kojeg ćemo ih uvijek iznova birati za jednostavne svakodnevne kombinacije. S prvim proljetnim danima, u središtu modnog svijeta i naših garderoba još jednom su se našle haljine. U ležernim krojevima, cvjetnim uzorcima i točkastim modelima, haljine u jednom odjevnom komadu donose cijelu kombinaciju.

Baš poput vječno privlačnih i popularnih haljina, kombinezoni donose odgovor na savršenu dnevnu kombinaciju u jednom odjevnom komadu i s dodatnom dozom cool karaktera zbog kojeg ćemo ih obožavati nositi i ove sezone.

Svoje mjesto, kombinezoni su pronašli u svakoj kolekciji i u pregršt novih modela donijeli savršeni proljetni i ljetni odgovor na izazov dnevne uniforme.

Najljepši kombinezoni sezone

Proljeće i ljeto istaknuli su kombinezone krojene za sve toplije dane kada tražimo jednostavnost, udobnost, ali i efektan izgled u svakodnevnim kombinacijama.

Obojeni najpoželjnijim nijansama sezone ili neutralnim bojama, ukrašeni vibrantnim uzorcima i trendi detaljima, kombinezoni su jedini statement komad koji trebate kako bi stvorili savršeni dnevni ili večernji look. I dok će oni najelegantniji modeli ostati rezervirani za posebne i večernje prilike, udobniji i ležerniji model svoje mjesto pronaći će unutar naše dnevne garderobe. U kombinaciji s omiljenim natikačama, espadrilama ili tenisicama, najpoželjniji kombinezoni sezone nepogrešivi su izbor u kojem ćemo se istovremeno osjećati dobro i izgledati odlično.

Od ženstvenih kombinezona koji nose šarm naših omiljenih modela ljetnih haljina do minimalističkih modela koje krasi jednostavnost linija i neutralne boje, najljepše kombinezone sezone koje ćete nositi kod kuće i izvan nje, izdvojili smo u nastavku.

Sézane
H&M
Topshop
H&M
Mango
H&M
Nanushka
Mango
Everlane
COS
Zara
Sézane
Mango
Mango
Apiece Apart
Everlane
Pippa Holt
H&M
Rhode
Vanessa Bruno
Sézane
Oysho
Topshop
Sea
Mango
Oscar de la Renta
Staud
Sézane
H&M
COS
Zara
COS
COS
H&M
Mango
Apiece Apart
Pippa Holt

Foto: Instagram, COS, H&M, Mango, Net-a-porter, Oysho, Sézane, Topshop, Zara

1