Jedan komad u kojem se krije savršena proljetna kombinacija za svaki dan

Svaka sezona nosi svoju verziju kombinezona, komada koji se oduvijek, a osobito u posljednjih nekoliko godina, ističe kao udobnija i praktičnija alternativa ženstvenoj haljini. Iako se omiljenog ljetnog komada nismo morali odreći ni za najhladnijih dana, nadolazeće proljeće i ljeto u kolekcije i naše ormare vraćaju raskoš krojeva, silueta, boja i uzoraka koji kombinezon još jedno pretvaraju u zvijezdu sezone.

I dok smo ove zime u svoju garderobu dodali raskošne kombinezone od baršuna, plisiranih nabora ili modele optočene šljokicama koji su se kao efektan party izbor istaknuli u blagdanskoj sezoni, proljeće nas vraća prozračnijim modelima, jarkim i pastelnim bojama te razigranim uzorcima. Osim što zagasite tonove polako zamjenjuje proljetno šarenilo, neutralni tonovi će biti oni najjednostavniji i najpopularniji izbor koji ćemo, u novim siluetama, prenijeti iz hladne sezone u proljetnu garderobu.

SAVRŠENI KOMBINEZON ZA PROLJETNU SEZONU

Kombinezon je postao toliko popularan komad da se zavukao u svaki dio naše garderobe i istaknuo kao savršeni izbor za baš svaku priliku. Uz jednostavne modele koji stvaraju ležerni dnevni look, kombinezoni su postali savršeni izbor čak i za one najposebnije prilike poput vjenčanja za koje ga osim uzvanica biraju i same mladenke.

Kao najpoželjniji model kombinezona za proljetnu sezonu istaknuo se svestrani boiler model koji donosi savršeni spoj ležernog karaktera i elegantnog izgleda. Inspiriran klasičnim radničkim kombinezonom, boiler kombinezon krase stroge linije, gornji dio u stilu košulje i nogavice ravnog ili širokog kroja. U neutralnim ili pastelnim bojama, od finih materijala, trapera ili samta, boiler kombinezon bit će savršeni izbor za jednostavni i efektni svakodnevni look, a jednako dobro izgledat će u kombinaciji s elegantnim modnim dodacima, ali i kao dio ležernog looka unutar kojeg ćemo ih spojiti s omiljenim parom tenisica i praktičnom malom torbom na remenu ili ruksakom.

Dvadesetak najboljih modela koje nećete skidati sa sebe tijekom nadolazećih mjeseci izdvojili smo u nastavku.

Mango

H&M

Moon River

Whistles

Lost Ink

Asos Design

Asos Design

Just Female

Asos Design

M.i.h Jeans

Equipment

Stelen

Mango

Stine Goya

Mango

Asos Design

2NDDAY

H&M

Warehouse

Alexa Chung

Zara 

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Need Supply Co., Net-a-porter, Zara

0