6 odjevnih komada za najudobniju poslovnu garderobu ove sezone

Početak proljetne sezone donio je velike promjene u našu svakodnevicu, osobito kada je o poslovnoj rutini riječ. Zbog samoizolacije, radne obaveze preselili smo u improvizirane urede unutar naših domova. Baš poput našeg radnog mjesta i radnih navika, samoizolacija je bitno promijenila i našu poslovnu uniformu. Jednostavne i elegantne modele zamijenili smo najudobnijim odjevnim komadima, a jutarnje spremanje postalo je jednostavnije i brže no ikad. I dok je samoizolacija nametnula brojne izazove, udobnost nove, ležerne poslovne garderobe promjena je na koju smo se navikli brzo i lako.

Ipak, posljednjih dana, sve više nas polako se vraća u urede, a pitanje koje će se ponovno nametnuti je Što odjenuti?.

Povratak u ured bez sumnje će nas vratiti modnim klasicima poslovne garderobe, ali nakon gotovo dva mjeseca provedenih u najudobnijim modelima, dio njihove ležernosti poželjet ćemo zadržati i u odjevnim kombinacijama koje ćemo birati za ured. Kako stvoriti savršenu poslovnu garderobu za proljetne dane uz samo šest odjevnih komada u kojima ćete se osjećati odlično i izgledati primjereno za poslovno okruženje?

Ključni odjevni komadi za proljetni poslovni look

Bez obzira na sezonu i nove trendove koje donosi, blejzer se uvijek ističe kao nezaobilazni dio poslovne garderobe. I ovog proljeća, u svoju poslovnu uniformu dodat ćemo blejzer, ali u nešto ležernijem izdanju. Spoj opuštenih krojeva i laganih materijala izbor je s kojima ne možete pogriješiti.

Još jedan od modela kojima se uvijek iznova vraćamo je svestrana i elegantna midi haljina. U neutralnim bojama i s trendi pomakom u detaljima ili u klasičnim krojevima s dodatkom raskošnih boja i uzoraka, midi haljina u jednom komadu krije savršeni poslovni look.

Klasična košulja dio je svake poslovne garderobe. Ako joj ovog proljeća i ljeta poželite dati dodatnu dozu udobnosti, oversized modeli od lana bit će najboljih izbor.

U ugodnijem i ležernijem izdanju vraćaju se i uvijek popularne poslovne hlače. Naš favorit su hlače širokih nogavica s visokim paper bag strukom.

Uz poslovne hlače, jedini donji dio koji ćete trebati u proljetnom poslovnom ormaru je jednako ugodna za nošenje i jednostavna za kombiniranje slip suknja.

Uz ovih pet odjevnih komada lako stvoriti pregršt odličnih poslovnih lookova za proljetne dane ispred nas, jedan trendi model dodatno će ju obogatiti i osvježiti. Savršeni izbor – kombinezon koji donosi spoj jednostavnih linija i cool karaktera.

Gdje pronaći najbolje model svih ključnih odjevnih komada za proljetne poslovne kombinacije? Otkrivamo u nastavku!

Ležerni blejzer

Massimo Dutti
Matin
Albus Lumen

Svestrana midi haljina

Rouje
Low Classic
Cefinn

Lanena košulja

H&M
Maggie Marilyn
Equipment

Lagane i široke hlače

Sezane
LouLou Studio
Gabriela Hearst

Neodoljiva slip suknja

& Other Stories
Realisation Par
Anine Bing

Kombinezon s poslovnim pomakom

Mango
Vanessa Bruno
Staud

Foto: H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Realisation Par, Rouje, Sezane, & Other Stories

0