Upoznajte Dior Joy – novu mirisnu kreaciju slavne francuske kuće

Prošlo je 20 godina otkako je poznati francuski modni i beauty imperij Dior lansirao svoj posljednji veliki ženski miris, iako su sve njegove postojeće parfemske obitelji s godinama rasle u obujmu i u broju inačica kultnih parfema kao što su Poisson ili J’adore. Nakon dva desetljeća, odluka je pala; stvoriti novi originalni miris, koji bi trebao odražavati Diorov ideal i miris koji utjelovljuje sreću, luksuz i glamur koji se ne zaboravlja.

Tako je nastao parfem JOY by Dior, nova mirisna kreacija slavne francuske kuće koja doslovno miriši na sreću. Dior je brend koji je oduvijek bio posvećen ženama i imao misiju vodilju biti razlogom njihove sreće, pa je François Demachy, Diorov parfumer, za zadatak uzeo preliti sreću i radost u bočicu parfema. Odabrao je stvoriti miris koji se razvija, koji je svestran i koji je obilježen nježnošću i mekoćom, jednako kao što je obilježen energijom.

JOY by Dior je olfaktivna interpretacija svjetla i podsjeća na određene pointilističke slike koje su bogate preciznom, a opet ne pretjerano očitom tehnikom. Tako je i ovaj parfem kompleksan, slojevit, podložan brojnim interpretacijama, a opet je ponosno istaknut u kristalno čistoj i prozirnoj bočici.

Novi Eau de Parfum iz Diora donosi harmoniju citrusa i cvijeća, dok se ruža s Diorovih ikoničnih polja cvijeća u Grasseu miješa s jasminom i osvježavajućim citrusima. U samoj bazi nalaze se sandalovima i mošus, koji parfemu daju dodir nježnosti i senzualnosti.

Zaštitno lice kampanje za JOY by Dior, koja je otkrivena ovog vikenda, je slavna holivudska glumica Jennifer Lawrence, koja svojom osobnošću, talentom, inteligencijom, humorom i stilom života savršeno utjelovljuje JOY by Dior parfem. On je stigao i u naše parfumerije te se može nabaviti u verziji od 30, 50 i 100 mililitara, a njegovo svečano predstavljanje održano je prošlog petka na elegantnoj terasi Oleandar hotela Esplanade.

Foto: PR, Dior

0