Badići koji ovog ljeta žare i pale najpoznatijim plažama Mediterana

Znate li onaj osjećaj kada nađete ‘the’ badić za sebe? Jedan od onih koji će vas osvojiti ne samo dizajnom i krojem, već i kvalitetom koja traje godinama?

Jade V Tales kupaći kostimi

Takve kupaće kostime posljednjih godina postaje sve teže naći, no istovremeno se rađaju i mali, specijalizirani brendovi koji u modu ponovno vraćaju te ‘vječne’ komade kojima ćemo se vraćati svake godine iznova. Jade V Tales najbolji je primjer toga! Njegova priča započela je 2015. godine, kada je ovaj brend kupaćih kostima osnovala i pokrenula dizajnerica Jade Vukcevic, nekadašnji švedski model s aktualnom bazom u Grčkoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jadevtales (@jadevtales)

Budući da je u svojoj modeling karijeri reklamirala upravo kupaće kostime, Jade je jako dobro znala što želi postići s vlastitim brendom. Za početak je htjela pronaći kroj koji će joj zbilja dobro pristajati, ali ne samo njoj, već i ženama koje će kupovati njene badiće, a koje nemaju nužno figuru modela.

Rezultat je linija Jade V Tales kostima koji su u jedno spojili i ženstvenost i eleganciju, koji su vedrih boja i printeva i općenito zaigranog duha.

Svaka nova kolekcija osvaja nas nekim novim modelom, a svima im je zajednička ne samo visoka kvaliteta zbog koje će se ovi badići zadržati u vašim ljetnim garderobama godinama, već i osjećaj druge kože koji ostavlja i koji omogućuje potpunu fleksibilnost.

Jade V Tales kupaće kostime moguće je pronaći u Clan Storeu u Frankopanskoj u Zagrebu.

0