5 ‘it’ boja koje će vladati modnim svijetom u 2019. i najbolji komadi koje već krase

@lucywilliams02

S posljednjim danima mjeseca prosinca ispred nas, polako se okrećemo novoj godini u čijem ćemo početku pronaći onaj savršeni poticaj za promjene u svakodnevnim navikama, ali u unutar ormara. Osvježenje izgleda uvijek je efektna promjena koja će nam donijeti dodatnu dozu samopouzdanja i novi nalet energije, a najbrži način da ju postignete je da u svoju garderobu dodate nekoliko novih odjevnih komada s trendi pomakom koji će u trenu začiniti vaše modne favorite i svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju. Trendi blejzer bit će dovoljan da jednostavnu kombinaciju bijelog T-shirta i traperica transformira u efektan look, upečatljivi modni detalji začinit će omiljene klasike, dok će nova ženstvena, svestrana i trendi haljina postati apsolutni favorit za kojim ćemo posegnuti svaki put kada nećemo znati što odjenuti.

NOVA GODINA, NOVI MODNI TRENDOVI

U središtu novih trendova koji će obilježiti početak nove godine, ali i novi početak u našim ormarima još jednom su se našle raskošne boje. Nakon crvene, smaragdne, tamnoplave, oker žute i boje devine dlake koje su bile najpoželjnije nijanse iz raskošne jesenske i zimske palete boja, nova godina fokus je stavila na vedru koraljnu nijansu koju je Pantone, najpoznatiji svjetski institut za boje, proglasio it bojom za 2019. godinu. I dok ćemo koraljnu boju viđati posvuda, modni svijet istaknuo je još nekoliko divnih nijansi koje će krasiti najpoželjnije odjevne komade i modne dodatke.

Copenhagen Street Style

BOJE KOJE ĆE VLADATI MODNIM SVIJETOM U 2019.

Modne kuće, dizajneri i brendovi u svojim su prvim komadima i kolekcijama za 2019. godinu najavili nove modne trendove i novu raskošnu paletu u kojoj ćemo pronaći savršeno osvježenje za svoju garderobu i svakodnevne kombinacije. Osim što će obojati nove trendi komade, najpoželjnije boje za 2019. godinu istaknut će se kao savršeni potez zbog kojeg će klasični krojevi izgledati efektnije, uzorci biti još vibrantniji i zaigraniji, a modni detalji još moćniji. Kako će izgledati trendi paleta za 2019. u modnom svijetu?

Nakon zagasitih zemljanih i nježnih bež tonova te onih najraskošnijih boja dragog kamenja koji su stvorili jesensku i zimsku paletu, nova godina donosi zanimljiv spoj zemljanih i pastelnih tonova s dodatkom jarke žute nijanse koji će stvoriti raskošnu modnu priču.

@wethepeoplestyle

Od maslinaste zelene koja će se vratiti kao dio ležernog khaki trenda, ali i u svoju s najelegantniji komadima do smeđe boje koja se među najpoželjnijim nijansama istaknula već ove jeseni i zime, zemljane boje bit će savršeni početak garderobe za 2019. godinu. Kako bismo im dodali dozu svježine, modni trendovi istaknuli su nježnu i decentnu nijansu ružičaste boje. Daleko od puderastih tonova, ali i od jarke pink nijanse, najpoželjnija ružičasta nijansa za 2019. godinu istaknula se svestranošću i elegancijom koju će baš svatko poželjeti u svom ormaru. Uz zemljane i pastelne, paleta za novu godinu donosi i dvije vibrantne nijanse koje će udahnuti svježinu u svaki look – jarka i topla nijansa žute boje te kraljevski plava boja bit će omiljeni koloristički trik poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova u kreiranju trendi statement komada.

Iako njihovo vrijeme tek dolazi, najpoželjnije nijanse za nadolazeću godinu već možete pronaći na policama popularnih high street brendova. Najbolje komade i ideje kako ih nositi izdvojili smo u nastavku.

RASKOŠNA SMEĐA

@prettylittlefawn

@lucywilliams02

Sezane

Mango

VIBRANTNA ŽUTA

@collagevintage

@lucywilliams02

Reserved

Zara

COOL MASLINASTO ZELENA

@aninebing

@monikh

Mango

H&M

ZAGASITA RUŽIČASTA

@livpurvis

@natalieoffduty

Sezane

Reserved

KRALJEVSKI PLAVA

@margoandme

@margoandme

Mango

COS

Foto: Instagram, COS, H&M, Mango, Reserved, Sezane, Zara

0