Puloveri i kardigani u kojima ćemo provesti cijelu zimu

I Love Mr Mittens jedan je od naših omiljenih modnih brendova koji je izradom pletiva. U središtu pozornosti našao se prije nekoliko godina kada je modni svijet osvojio krupno pletenim i voluminoznim puloverima i kardiganima. Vuneni kardigan od vune s puf rukavima je komad koji ih je proslavio i koji je prije nekoliko godina preplavio društvene mreže.

Modni brend sa sjedištem u Belgiji nastavio je kroz nizati odlične kolekcije i u svoju ponudu postupno dodavao i neke sasvim nove modele i stilove. Kreativnost Stéphanie Caulier, belgijske dizajnerice koja stoji iza popularnog brenda i koja se bavi ručnom izradom ovih pulovera, nije razočarala ni ove sezone. Za jesen/zimu 2020. Stéphanie je pripremila još jednu odličnu kolekciju toplog i efektnog pletiva u kojem ćemo poželjeti provesti cijelu jesen i zimu.

I Love Mr.Mittens kolekcija za jesen/zimu 2020.

Nova jesen/zima 2020. kolekcija s potpisom omiljenog belgijskog brenda pletiva I Love Mr. Mittens prepoznatljivu estetiku brenda spaja s novim trendovima i različitim tehnikama pletenja. Rezultat su divni modeli predimenzioniranih pulover i kardigana u nekoliko raskošnih pastelnih, jarkih i zemljanih nijansi. Uz voluminozne rukave koji su jedna od prepoznatljivih elemenata I Love Mr. Mittens model, a ove se godine istovremeno nalaze i na listi najpoželjnijih modnih trendova, različite tehnike pletenja koje stvaraju raskošnu teksturu ono su što I Love Mr. Mittens pletivo čini toliko efektnim i posebnim.

U nastavku pogledajte odličnu novu I Love Mr. Mittens kolekciju, a sve modele možete naručiti na ilovemrmittens.com.

Foto: I Love Mr. Mittens

0