30 najboljih modela koje možete pronaći na zimskom sniženju u H&M-u

Odmah nakon božićne, stiže nam shopping groznica koja će započeti 27. prosinca kada će u našim omiljenim dućanima krenuti veliko sezonsko sniženje. Sezonu zimskih sniženja ove je godine otvorio online shop Net-a-porter na kojem sada možete pronaći dizajnerske modele po malo pristupačnijim cijenama. Nakon online shopa Net-a-porter, zimsko sniženje stiglo je i na high street. Uz high street brend Mango, H&M je još jedan od omiljenih high stret brendova koji je sve svoje obožavatelje prije nekoliko dana razveselio ranim početkom zimskog sniženja!

Od elegantnih klasika i ležernih komada do toplog pletiva i modnih dodataka, u svim H&M trgovinama kao i u službenoj web trgovini odlične modele iz jesenske i zimske kolekcije već možete pronaći snižene do 50%.

Što sve donosi H&M zimsko sniženje?

Kaput neutralne boje ili puf jakna, plave traperice ili hlače širokih nogavica koje smo nosili ove, ali koje ćemo nositi i sljedeće godine, svestrana dnevna haljina i pletivo koje će unijeti dozu topline u svaki look samo su neki su odličnih modela s kojima ne možete pogriješiti, a koje možete pronaći na H&M zimskom sniženju. Osim što će se brzo pretvoriti u nove favorite unutar našeg ormara, mnogi od njih bit će i dio proljetne garderobe ili jedan od onih komada koji se unutar naših ormara zadržava tijekom čitave godine.

Osim kao odlično vrijeme za shopping omiljenih klasika i jednostavnih basic komada koji su nezaobilazni dio svakog ormara, sniženja su savršena prilika da upotpuniti i svoju kolekciju modnih dodataka koji će razbiti monotoniju naše garderobe bez velikih investicija, a H&M zimsko sniženje donosi sve od praktičnih i privlačnih modela torbi do trendi cipela i neodoljivog nakita.

Koji su najbolji modeli koje možete pronaći na sezonskom sniženju omiljenog high street brenda? Naše favorite izdvojili smo u nastavku.

30 najboljih modela sniženih do 50%

Foto: Instagram, H&M

0