H&M, Reserved i Springfield pripremili su super popuste ususret Black Fridayu – donosimo najbolje modele

H&M
@hm

Tjedan dana dijeli nas od dana kojeg s nestrpljenjem iščekuju svi ljubitelji shoppinga. Naravno, riječ je o Black Fridayu – američkoj tradiciji koja je posljednjih nekoliko godina zaživjela i kod nas. Posljednji petak u mjesecu studenom donosi popuste kojima će rijetki odoljeti i gužve u dućanima koje ćemo tolerirati lakše no ikad. I dok najbolje popuste i ponude čuvaju za sljedeći petak, neki od brendova odlučili su najaviti veliki shopping dan odličnim popustima koji su pokrenuli shopping groznicu.

Među najpopularnijim modnim brendovima koji donose odlične popuste i prije Black Fridaya, istaknuli su se high street brendovi H&M, Reserved i Springfield.

H&M
@hm

Odlična high street sniženja najavila Black Friday

Cosy favoriti za ležerne jesenske i zimske kombinacije istaknuli su se na sniženju švedskog high street brenda H&M koje najavljuje veliko Black Friday sniženje. Ako tražite topli pulover, teddy kaputić ili ugodnu pidžamu, u H&M možete pronaći najbolje ležerne modele snižene do 30%.

Baš poput H&M-a, i modni brend Springfield pripremio je popust od 30%, ali na sav asortiman i to u trajanju od 20. do 25.11.

Uz H&M i Springfield, odlične popuste ususret Black Friday sniženju pripremili su i u Reservedu u kojem odabrane modele možete naći snižene i do 50%.

Naše favorite izdvojili smo u nastavku, a ostatak ponude istražite u najbližim trgovinama i online shopovima brendova H&M, Reserved i Springfield.

H&M

Reserved

Springfield

Foto: H&M, Reserved

3