Premium Quality komadi iz nove H&M kolekcije izgledaju predobro

Od jednostavnih basic modela do komada koje krase posljednji modni trendovi, kolekcije high street brendova donose pristupačno i nosive izdanje raskošnih dizajnerskih modela. Istovremeno, iz sezone u sezonu, high street brendovi trude se ponuditi modele koji donose spoj pristupačnijih cijena i kvalitete. U posljednjih nekoliko sezona, upravo su premium kolekcije one koje plijene najviše pažnju u svijetu high street brendova.

Jedan od prvih brendova koji je svojoj ponudi dodao i Premium Quality kolekciju bio je H&M. Sada, nekoliko godina nakon Premium Quality kolekcija s potpisom popularnog švedskog high street brenda još uvijek donosi sve što možete poželjeti u svojoj garderobi.

KOLEKCIJA KOJA KRIJE NAJBOLJE H&M MODELE

S odličnim kolekcijama koje donose sve što možete poželjeti unutar svoje garderobe, nebitno o sezoni i trendovima, i brojnim suradnjama s poznatim modnim kućama i dizajnerima koji su prepoznali njegovu ulogu i potencijal na modnoj sceni, H&M s razlogom se ističe na vrhu popisa omiljenih high street brendova, a njegova Premium Quality kolekcija ona je kojoj se vraćamo na početku svake nove modne sezone, u potrazi za onim ključnim komadima koje ćemo nositi godinama.

Od jednostavnih basic modela do elegantnih klasika s modernim pomakom, H&M Premium Quality kolekcija donosi selekciju komada koja stvara ne samo odličnu kolekciju, već i savršenu sezonsku garderobu. Spoj još uvijek pristupačnih cijena koje smo navikli viđati na high streetu, kvalitetnih materijala i posvećenosti dizajnu svakog komada Premium Quality modelima ističe ne samo efektnim izgledom koji će vas osvojiti na prvu, već i kvalitetom koja u potpunosti opravdava svaku investiciju.

PRVA H&M PREMIUM QUALITY KOLEKCIJA ZA JESEN 2019.

Što je H&M, u premium izdanju, pripremio za nadolazeću jesen? Od jednostavnih T-shirt majica do modernih komada s dozom elegancije koje ćemo birati za poslovni look, te modnih dodataka koji će zaokružiti svaku kombinaciju – najbolje modele od finog kašmira, svile, pamuka i kože iz prve H&M Premium Quality kolekcije za jesensku sezonu donosimo u nastavku.

Foto: H&M

3