H&M ove sezone ima baš odlične kapute

H&M kaputi

Iako smo još uvijek zapravo u prijelaznom razdoblju kada su jutra hladna, a poslijepodneva topla, i biramo malo tanje modele jakni, neće proći dugo prije nego što ćemo posegnuti za debljim modelima. A trgovine su spremne jer su s jesenskim kolekcijama stigli i kaputi koji će činiti osnovu svake kombinacije na nižim temperaturama i zbog čega uvijek vrijedi razgledati novosti. Poznata je činjenica da se u dobar kaput isplati uložiti, kao i u kvalitetne čizme.

Raznovrsni H&M kaputi

H&M se ove sezone zaista iskazao s ponudom kaputa. Raznovrsni modeli zadovoljit će svačiju potrebu, a u mnogima bi mogli provesti i cijelu zimu. Od zemljanih boja, bež, karamele, boje devine dlake ili maslinasto zelene, preko klasične tamnoplave pa sve do univerzalno crne, u trgovinama švedskog brenda sigurno ćete naći favorita. Uzorak koji se već drugu sezonu zaredom ističe je karirani pa ako želite malo razbiti ustaljene norme, svakako preporučamo da isprobate jedan karirani model.

Oversized modeli posebno su privlačni, pogotovo u mješavini vune, jer se čini da bi zimi mogli tako dobro grijati. No ako tražite ženstvenije modele, oni na vezanje sigurno će vam zapeti za oko. Stroge linije i vojnički stil također su popularni ove sezone, a H&M je opskrbio i u tom slučaju. U nastavku izdvajamo nama najljepše kapute za hladne dane pred nama.

Foto: H&M

1