Najnovija H&M kolekcija unijela je dozu romantike u jesen i rasprodala se u trenu

Švedski high street brend H&M posljednjih je sezona svojim poznatim linijama odjeće i modnih dodataka dodao i zanimljive suradnje s drugim brendovima, umjetnicima, ilustratorima i drugim kreativcima. Capsule kolekcije osvježile su ponudu popularnog high street brenda i oduševile njegove brojne obožavatelje. Posebniji i drugačiji od drugih high street komada, modeli iz kolekcija koje su iznjedrile zanimljive H&M suradnje osvojili su modne influencerice i začinili svaki ormar u kojem su pronašli postali svoje mjesto.

Posljednja u nizu suradnji švedski high street brend spojila je s kultnim britanskim brendom printeva i tkanina Morris & Co. i donijela romantičnu i bajkovitu modnu priču.

H&M I MORRIS & CO. BAJKOVITA MODNA PRIČA

Inspirirana idiličnim britanskim krajolicima, Morris & Co. x H&M kolekcija donosi neodoljivi spoj najpoželjnijih jesenskih modela iza kojih se nalazi H&M-ov dizajnerski tim i raskošnih cvjetnih uzoraka po kojima je prepoznatljivi kultni britanski brend Morris & Co.

Nježna i romantična, s naglaskom na ženstvene siluete i raskošnu paletu boja, bajkovita nova kolekcija koja je spojila najbolje od britanske tradicije i skandinavskog suvremenog stila u trenu je oduševila modnu publiku i rasprodala se u trenu.

Kao ključni komadi unutar ove mini kolekciji ističu se ženstvene midi haljine i bluze, ali i nekoliko odličnih trendi modela hlača širokih nogavica koje je Morris & Co. dodatno začinio svojim prepoznatljivim floralnim uzorcima.

Kolekciju prati i divan lookbook snimljen u pitoresknom britanskom krajoliku, a najbolje komade iz kolekcije koji su se rasprodali u nekoliko dana, ali se uskoro, nadamo se vraćaju na police, izdvojili smo u nastavku.

Foto: H&M

0