H&M ima odlične nove modele za stylish povratak na gradske ulice

Ispred nas su posljednji ljetni tjedni koji, iako nas vraćaju u realnost na koju se nikad nije lako ponovno naviknuti, donose i osvježenje unutar ormara kojem se veselimo. Prve jesenske kolekcije već su stigle na police naših omiljenih modnih brendova. Uz veliki povratak vječno privlačnih i popularnih modnih klasika za jesensku sezonu, među najnovijim modelima istaknuli su se i trendovi koji će obilježiti jesenske dane.

High street kolekcije za prijelazno razdoblje i prve jesenske dane istaknule su efektne odjevne komade zbog kojih s nestrpljenjem iščekujemo jesen. Osim što će odlično izgledati spojeni zajedno, modni noviteti jednako će dobro izgledati i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na eleganciju klasika, ali i trendi odmakom od klasičnog u detaljima i samom dizajnu, stigla je i prva H&M kolekcija za jesen.

Najbolji high street modeli za prve jesenske dane

Inspirirana najnovijim modnim trendovima, prva jesenska H&M kolekcija donosi baš sve što možemo poželjeti na početku nove sezone – od najpopularnijih modela traperica, tankog pletiva, modernih odijela i svestranih haljine koji će biti osnova svakog jesenskog ormara do nijansi plave, zelene i smeđe boje koje je poznati švedski high street brend istaknuo kao osvježenje za početak nove sezone. U središtu kolekcije očekivano se istaknula svestrana haljina. Dužine tik iznad koljena ili u midi izdanju, savršena jesenska haljina s H&M potpisom dolazi u jednostavnim siluetama, s dodatkom decentnih detalja i zanimljivih materijala. Uz pomoć nekoliko modnih dodataka, H&M jesenske haljine s lakoćom će se transformirati iz dnevnog u večernji, iz ležernog u elegantni look. Uz haljine, na listi najboljih modela koje je donijela prva H&M kolekcija za jesen istaknulo se i nekoliko ležernih model poput oversized T-shirtica i trenirka.

Uz odjevne komade koje ćemo nositi od jutra do večeri, u jednostavnim dnevnim i elegantnijim, ali još uvijek ležernim i modernim večernjim kombinacijama, H&M kolekcija donosi i ključne modne dodatke koji će zaokružiti svaki outfit – cool torba, gležnjače i nekoliko komada efektnog nakita sve su što nam treba ove jeseni.

H&M kolekcija za jesen u 35 efektnih modela i lookova

Najbolje modele izdvojili smo u nastavku, a sve odjevne komade i modne dodatke iz prve jesenske kolekcije s H&M potpisom već možete pronaći u najbližoj H&M trgovini ili na hm.com.

Foto: Instagram, H&M

2