Najljepše high street torbe za ljeto

Modni dodatak bez kojeg donedavno nismo mogli zamisliti svakodnevne kombinacija, ovog proljeća pao je u drugi plan. Ljetni mjeseci, nadamo se, polako će nas vratiti staroj rutini i nošenju omiljenih torbi. Uz stare favorite, u svoju kolekciju torbi ovog ćemo ljeta dodati i neki od fantastičnih novih modela koje su u svojim prvim ljetnim kolekcijama predstavili popularni modni brendovi. Od praktičnih i uvijek popularnih crossbody modela jednostavnih linija i jarkih boja do šarmantnih pletenih torba i cekera koji su se našli na vrhu liste najpoželjnijih modnih dodataka i ove ljetne sezone, torbe će biti onaj savršeni detalj koji će i najjednostavnije ljetne kombinacije učiniti posebnijima.

U potrazi za savršenom ljetnom torbom ne trebate tražiti dalje od kolekcija high street brendova koje donose baš sve trendi modele u pristupačnom izdanju.

High street torbe koje želimo ovog ljeta

Razigrane ljetne kombinacije ni ove sezone neće biti potpune bez savršene upečatljive torbe koja osim one praktične strane, donosi efektan izgled i dodatnu dozu karaktera. Za razliku od jeseni i zime kada ćemo najčešće posegnuti za crnim torbama jednostavnih oblika, ljeto u svijet torbi unosi raskošne trendove. Među it modelima pronaći ćemo sve od minijaturnih torbica u jarkim bojama do velikih pletenih cekera koji će se osim kao savršeni izbor za tržnicu ili plažu istaknuti kao trendi model s neodoljivom dozom šarma koji ćemo nositi uvijek i svugdje. Osim raznolikosti kada je o veličini i materijalu riječ, ljetna sezona donosi raznolikosti i kada je o bojama i uzorcima riječ. Jarke i pastelne nijanse još jednom su obojale neke od najefektnijih modela, a kao jedan od trendova istaknula se i marama torba ukrašena vibrantnim uzorcima.

Za sve ljetne kombinacije kojima se već veselimo, u nastavku donosimo najljepše high street torbe sezone koje možete poželjeti unutar svoje garderobe za najtoplije dane.


H&M


Mango


Zara


Massimo Dutti


Uterqüe

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Uterqüe, Zara

0