Najbolji odjevni komadi do 200 kuna uz pomoć kojih ćemo osvježiti garderodu za jesensku sezonu

Ispred nas je nova modna sezona. Poznate modne kuće, popularni dizajneri i omiljeni high street brendovi u svojim su jesenskim kolekcijama predstavili nove modne priče s naglaskom na nove trendove, bogatu paletu boja i uzoraka, tople materijale i raskošne teksture koji savršeno prenose atmosferu jesenske sezone. Dolazak nove sezone sa sobom donosi i želju da osvježimo garderobu, ali po mogućnosti bez velike investicije.

Kako osvježiti jesensku garderobu unutar svakog budžeta?

Davno smo naučili da se dobar stil ne krije u skupim komadima, već u načinu na koji ih spajamo u kombinacije koje otkrivaju našu individualnost i kreativnost te u samopouzdanju s kojim ih nosimo. U potrazi za najboljim proljetnim i ljetnim modnim novitetima koji će, uz minimalan budžet, u trenu osvježiti i začiniti našu garderobu, zavirili smo u kolekcije high street brendova.

Prvi trendovi za sezonu jesen/zima 2020. u najnovijim high street kolekcijama istaknuli su efektne odjevne komade koji će izgledati odlično spojeni zajedno, ali i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na eleganciju klasika, ali i trendi odmakom od klasičnog u detaljima i samom dizajnu, odjevni komadi s high street potpisom izgledaju odlično. Osim što će vas osvojiti efektnim izgledom, high street kolekcije za jesen ističu se i pristupačnim cijenama. Bez obzira na budžet koji imate za jesensko osvježenje garderobe, u omiljenim high street trgovinama bez sumnje ćete pronaći sve što vam nedostaje u ormaru za nadolazeću sezonu.

Najbolji odjevni komadi za jesen do 200 kuna

Od efektnih košulja do klasičnih hlača, od svestranih haljina do nezaobilaznog pletiva, u nastavku donosimo izbor najboljih odjevnih komada s high streeta čije cijene ne prelaze 200 kuna.


H&M


Mango


Bershka


Pull & Bear


Zara


Reserved

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Pull & Bear, Reserved, Zara

0