Zarin sestrinski brend još jednom oduševio novom kolekcijom i nadmašio poznati high street brend

U posljednjih nekoliko godina, high street brend Zara se bez sumnje istaknuo kao najsjajnija zvijezda Inditex grupe i postao jedan od najpopularnijih brendova na svijetu koje smo zavoljeli zbog pristupačnih cijena i pristupa usmjerenog prema trendovima svakoj novoj kolekciji koji je Zara modele stavio uz bok najpoželjnijih modela s potpisom prestižnih modnih kuća i približio najnovije modne trendove širokoj publici. Ipak, modni brend iz indetex obitelji koji trenutno zalužuje najviše pažnje bez sumnje je Uterqüe.

Na samom početku, Uterqüe se istaknuo kao sestrinski brend Zare. Ipak, nekoliko kolekcija bilo je dovoljno da kombinacijom odličnog dizajna i materijala kvalitetnijih od onih koje smo navikli viđati na high streetu, ali još uvijek relativno pristupačnim cijenama osvojio popularne it djevojke. Promišljeni dizajn ono je što Uterqüe zasigurno ističe u high street gomili.

Prepoznatljivi spoj komada inspiriranih popularnim trendovima te posvećenosti dizajnu i detaljima Uterqüe je zadržao i u kolekciji za jesen 2019. koja, iako inspirirana retro estetikom, donosi vrlo modernu interpretaciju vječnih klasika i najpoželjnijih trendi modela za jesensku i zimsku sezonu.

Jedan od najboljih kolekcija i kampanja za jesen 2019.

U bitno manje modela od aktualne Zara kolekcije, a s većom posvećenošću dizajnu, izradi, odabiru materijala i svakom detalju, Uterqüe kolekcija za jesen zaslužuje pažnju. Osim kvalitete, svaki od jesenskih modela s Uterqüe potpisom može se pohvaliti i efektnim izgledom koji donosi moderna reinterpretacija klasičnih krojeva i silueta. Uz pomoć pomaka u samom kroju ili silueti, ali i uz pomoć neočekivanih kombinacija boja i uzoraka, Uterqüe još jednom donosi moderne klasike koji će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru i koje zapravo želimo nositi.

Osim odličnim modelima, nova Uterqüe kolekcija istaknula se i odličnom kampanjom koja ju prati, a na čijim su fotografijama modeli ovog cool high street brenda smješteni u impresivno arhitektonsko zdanje. Sve jesenske odjevne komade i modne dodatke otkrijte na uterque.com.

Foto: Uterqüe 

0