Najnoviji modni trendovi i modeli koji se nalaze samo nekoliko klikova od vaših garderoba

Jil Sander

2020. godina ostat će zapamćena kao jedna od onih godina koje su iznenadile, šokirale i promijenile svijet. Pandemija koronavirusa situacija je koju nitko od nas nije očekivao, a s kojom smo se svi morali suočiti – kolektivno i pojedinačno. U samo nekoliko tjedana, sve se promijenilo – način na koji gledamo na svijet, na koji brinemo jedni o drugima i na koji živimo. Svaki dio naše svakodnevice u potpunosti se transformirao. Nakon nekoliko mjeseci neizvjesnosti koje je većina nas provela u sigurnosti svojih domova, stvari su se polako počele vraćati onoj poznatoj rutini, ali s neizbježnim i važnim promjenama. Potraga za novom normalom potaknula nas je ne samo da usvojimo nove navike, već i da pronađemo nove načine kako još uvijek uživati u svim onim stvarima koje volimo. Savršenu alternativu pronašli smo online.

Iako nam online svijet ni prije pandemije koronavirusa nije bio stran, u 2020. godini pokazao se važnijim i popularnijim no ikad. Internet veza i mobitel, tablet ili osobno računalo dovoljni su da uživamo u svim stvarima koje volimo iz sigurnosti i udobnosti vlastitog doma. Online svijet postao je mjesto za druženje, kino, koncertna dvorana i omiljena shopping destinacija.

Victoria Beckham

Modni (online) svijet u vrijeme korone

Pandemija koronavirusa nije zaobišla ništa, pa tako ni modni svijet. I dok još uvijek možemo samo nagađati koje će biti njezine posljedice, prve promjene već su jasno vidljive. Jedna od najvećih promjena u modnom svijetu je fokus na online shopping.

U posljednjih nekoliko godina, online shopovi istaknuli su se kao sve popularniji način shoppinga koji nam je otvorio vrata u svijet novih brendova i proizvoda. Jednostavnost online shoppinga oduvijek je bila njegova najveća prednost, a sada, u vrijeme korone, istaknuo se još jedan važan element kojem donedavno nismo pridavali previše pažnje – sigurnost koju nam pruža online shopping. Tijekom perioda samoizolacije, online shopping bio je presudan, osobito kada govorimo o modnoj industriji.

Iako su se naši omiljeni modni dućani davno otvorili i online shopping više nije jedina opcija, mnogi među nama još uvijek su mu ostali vjerni. Zašto? Osjećaj sigurnosti je samo jedan od razloga zbog kojih je online shopping postao najpopularniji način kupovanja u 2020. godini. Još jedan od elemenata online shoppinga koji je osvojio svijet je raznolikost koju nudi – od (gotovo) svega što možemo poželjeti dijeli nas tek nekoliko klikova. Uz sigurnost i raznolikost, dostupnost je još jedna od njegovih velikih prednosti. Online shopovi su otvoreni od 0 do 24, svaki dan u tjednu što znači da uživati u shoppingu možemo onda kada to nama najviše odgovora.

Nova online adresa za najbolji shopping

Online shopping uskoro će postati još bolji jer stigla je odlična nova shopping destinacija koju ćete obožavati. Heraldi for Men & Women, popularni concept dućan koji na jednom mjestu donosi ponudu renomiranih svjetskih modnih brendova za muškarce i žene, sada će biti dostupan i online.

Što nas sve čeka na novoj adresi za najbolji shopping ove i svake sljedeće sezone?

Dsquared2

Raskošna i raznolika ponuda najboljih svjetskih brendova koju smo dosad mogli pronaći na poznatim Heraldi for Men & Women adresama te na jednoj od najvećih i najprestižnijih globalnih shopping platforma Farfetch na kojoj je Heraldi for Men & Women jedini predstavnik hrvatske modne scene, sada je dostupna i u novom online shopu na heraldi.hr.

Heraldi for Men & Women online shop okuplja više od 2000 odjevnih komada i modnih dodataka među kojima će svoje nove modne favorite lako pronaći i žene i muškarci. Modeli s potpisom modnih brendova Jil Sander, Victoria Beckham, Red Valentino i Joseph žensku modnu publiku osvojit će na prvi pogled, dok će muškarci svoje favorite s jednakom lakoćom pronaći u Paul Smith, Canali, Dsquared2 i Jacob Cohen modelima.

Uz aktualne kolekcije, na heraldi.hr bit će dostupna i outlet kategorija koja će posebno razveseliti kupce.

Modna igra od ove je jeseni dostupnija, jednostavnija i zabavnija no ikad jer u elegantnom i preglednom Heraldi for Men & Women online shopu lako ćete kreirati savršenu garderobu za svaku sezonu i nove favorite povezivati u efektne kombinacije za svaku priliku. Kako bi naše iskustvo online shoppinga bilo još bolje, Heraldi for Men & Women je kreirao i jednostavnu registraciju. Jednom kada se registrirate i unesete boje kartice, više ne morate brinuti jer, uz broj kartice, na vašem korisničkom sučelju ostat će zapamćene i sve vaše prijašnje kupovine.

Jednostavan, brz i siguran shopping uz kartično plaćanje

Online shopping uvijek ide ruku pod ruku s korištenjem kartica. Baš kao što je online shopping najbolji i najsigurniji način kupovanja, kartice su najbolji i najsigurniji način plaćanja. Savršenog partnera Heraldi for Men & Women je pronašao u Mastercard® karticama za čije su korisnike zajedno pripremili dodatne popuste i pogodnosti.

Uz besplatnu dostavu i povrat koje Heraldi for Men & Women poklanja svima, korisnici Mastercarda imat će i brojne dodatne pogodnosti. U periodu od 1. do 10.10. plaćanje Mastercard karticom osigurat će vam 10% popusta na sve modele, a u sličnim pogodnosti poput popusta ili poklona uz kupovinu moći ćete uživati cijele godine.

Najbolji Heraldi for Men & Women modeli za jesen 2020.

Naše favorite iz Heraldi for Men & Women jesenske kolekcije otkrivamo vam u nastavku, cijelu ponudu nove shopping destinacija istražite na heraldi.hr, a sve novosti i novitete možete pratiti i na društvenim mrežama Heraldi for Men & Women Facebook stranici i Instagram profilu.

Ženstvena jesen na Victoria Beckham način

Moderni minimalizam na Jil Sander način

Moćno i elegantno na Joseph način

Ljupko i romantično na REDValentino način

Foto: IMaxTree, Heraldi, Dsquared2, Jil Sander, Joseph, REDValentino, Victoria Beckham

1