Lagane i elegantne haljine za posao koje možete pronaći na ljetnom sniženju

U svakom ormaru postoji posebno mjesto rezervirano za jednostavnu, elegantnu i svestranu haljinu. Kao ženstvena kombinacija koja se krije u jednom jedinom komadu, haljina je postala nešto poput naše najbolje prijateljice unutar ormara koja će uvijek biti naš prvi izbor, čak i na dane kad ne znamo što nositi. Njezin ženstven izgled i svestrani karakter istaknuli su ju kao savršeni dnevni izbor, favorit za one najposebnije prilike, ali i jedan od najboljih komada koji možete dodati svojoj poslovnoj garderobi.

Najbolje haljine za posao koje ćemo nositi cijelo ljeto

Ljetnu sezonu u modnom će svijetu obilježiti prozračne i razigrane haljine ukrašene mini dužinom, najtanjim naramenicama, poluprozirnim materijalima ili raskošnim detaljima za ležerne i šarmantne ljetne kombinacije. Osim kao ležerni, svečani i večernji favorit, ljetna haljina jednaku će pažnju plijeniti i unutar poslovne garderobe.

U nešto formalnijem izdanju, ali još uvijek ukrašena ljetnim trendovima među kojima se našlo sve od popularnih krojeva poput haljine na preklop, košulja-haljine preko modela ukrašenih trendi uzorcima i bojama do modela koje krase upečatljivi detalji poput voluminoznih rukava, poslovna haljina ove sezone izgleda bolje no ikad.

Uz raznolikost modela među kojima će baš svatko pronaći svoj nove favorite za ljetne dane na poslu, još jedan razlog zbog kojeg je sada savršeni trenutak da u svoju shoping košaricu i poslovnu garderobu dodate novu haljinu su ljetna sniženja. Lagani i elegantni modeli kao stvoreni za dugo i toplo ljeto u uredu, a koje ćete rado nositi i nakon kraja radnog vremena, sada su sniženi i do 70%.

U nastavku donosimo 33 modela s ljetnih sniženja stvorenih za jednostavan poslovni look

Chloe
By Malene Birger
H&M
Mango
Vince
Massimo Dutti
& Other Stories
Mango
Zara
Vince
& Other Stories
Forte_Forte
Cefinn
H&M
Mango
Mango
Sea
Zara
Missoni
Gabriela Hearst
Gabriela Hearst
& Other Stories
Zara
Arket
Mango
Arket
Massimo Dutti
Massimo Dutti
H&M
Arket
& Other Stories
10 Crosby by Derek Lam
H&M

Foto: Instagram, & Other Stories, Arket, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Zara

0