Haljina u 5 ‘it’ modela za proljetne i ljetne dane

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TALISA SUTTON (@talisa_sutton)

Proljetnu sezonu s nestrpljenjem smo iščekivali jer je, osim prvih toplih i sunčanih dana, donijela i nove modne trendove koji su označili početak najraskošnije modne sezone. Proljeće i ljeto svake nas godine vraćaju laganim materijalima, raskošnoj paleti boja i prozračnim siluetama – spojeni zajedno, oni stvaraju istovremeno romantične, elegantne i ležerne odjevne komade u kojima se uvijek osjećamo ugodno i izgledamo odlično.

Među najpoželjnijim trendovima i modelima sezone u trenu se istaknulo nekoliko favorita koji će svoje mjesto pronaći na u baš svakom ormaru ove sezone, a koje, bez sumnje i s dozom šarma, predvode neodoljive proljetne i ljetne haljine.

It haljine za proljetne i ljetne dane

Jednostavne za kombiniranje, savršene za svaku priliku i ugodne za nošenje, haljine svake sezone dolaze u bezbroj različitih izdanja među kojima će baš svatko pronaći onu savršenu za svoj ormar i stil, a nova sezona je istaknula nekoliko ključnih modela haljina koji donose savršeni spoj laskavih krojeva s dozom klasike i najnovijih modnih trendova koji se ističu u efektnim detaljima i kolorističkim odabirima.

Od šarmantnih točkastih modela koji su osvojili proljeće preko bijele i cvjetne haljine kao vječnih modnih favorita za tople dane do T-shirt-haljina i košulja-haljina koje jednostavne modele spajaju sa najpoželjnijim bojama i uzorcima, u nastavku donosimo sve it modele proljetne i ljetne sezone!

Točkasta haljina

Sezane
Zara
& Other Stories
Stine Goya
Sezane
Closet London
Stradivarius
Zara
Zara
Rouje

Bijela haljina

Mango
& Other Stories
& Other Stories
H&M
Vanessa Cocchiaro
Sezane
Twinset
Jacquemus
Sleeper
H&M

T-shirt haljina

ASOS DESIGN (asos.com)
Mango
COS
Zara
H&M
COS
Bershka
Zara
H&M
Zara

Cvjetna haljina

Sezane
COS
Mango
Zara
Sezane
Mango
H&M
Zara
Mango
Zara

Košulja-haljina

Lanvin
Massimo Dutti
Mango
Rouje
Rosie Assoulin
Twinset
Isabel Marant Etoile
H&M
H&M
Rouje

Foto: Instagram, Asos, Bershka, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Rouje, Sezane, Stine Goya, Stradivarius, Twinset, Zara

0