20 godina Guessa u Hrvatskoj

Već 20 godina podiže svaki stil na novu razinu, donosi nove vruće trendove u Lijepu našu te oduševljava svojim dizajnom i kvalitetom. Tako je, govorimo o Guess satovima i nakitu koji je postao svojevrsna ikona u svijetu modnih dodataka te najčešći izbor svijetu poklona. Kao savršen primjer senzualnosti i ženstvenosti, Guess satovi i nakit postavili su određenu tradiciju stila i dizajna. Kako su godine prolazile, kolekcije satova i nakita bile su sve veće i raznovrsnije, a mnogim ženama i djevojkama postale su imperativ u svakodnevnim odjevnim kombinacijama.

Guess

Kao dugogodišnju tradiciju u modnom svijetu, Guess je oblik srca iskoristio u gotovo svakom dizajnu te je baš ovaj oblik postao simbol svih Guessovih kolekcija nakita. Danas su ipak stvari malo drugačije – kako se svjetski trendovi mijenjaju, tako je Guess u koraku s najnovijim inovacijama u svijetu mode te je svojom novom kolekcijom oborio sva očekivanja. Pravo je osvježenje što se dizajn kolekcije odmaknuo od već dobro poznatog oblika srca i ponudio nam linije koje kombiniraju vintage i moderan dizajn te geometrijske oblike. Nakit je, naravno, izrađen od nehrđajućega čelika, što osigurava visoku razinu izdržljivosti i kvalitete, a u isto vrijeme oslobađa mogućnost da ga nosite bez straha od promjena ili oštećenja.

Guess
Guess

Ako vas zanima gdje možete pronaći novu kolekciju Guess satova i nakita po odličnim cijenama, odgovor je Watch Centar. Najnovije kolekcije satova i nakita, ljubazno osoblje (možda i pokoji popust) čekaju vas u svim Watch Centar poslovnicama.

Guess
Guess
Guess

Foto: PR

0