Najljepši statement nakit koji ćemo nositi cijelo ljeto

FREYWILLE  Hommage à Paul Gauguin

Ljeto nas je ponovno zavelo zlatnim zrakama sunca, mirisom otvorenog mora, okusom svježeg voća i dobrim raspoloženjem. Idealno je vrijeme za opuštene i lagane odjevne kombinacije, no zašto im ne dodati malo individualnosti?

Poigrajte se upečatljivim i zanimljivim nakitom, bilo u svrhu postizanja onog završnog “wow” efekta svojeg ljetnog looka, bilo da pak cijeli outfit kreirate oko nekoliko statement komada nakita.

Efektan nakit – modni dodatak stvoren za svaki ljetni look

U ljetnim kolekcijama poznatih modnih kuća i dizajnera, naglasak je stavljen na layering kao umijeće odijevanja. Kombiniranje i nizanje različitih materijala, boja i silueta, uz nakit kao tajni sastojak layeringa, dovodi do postizanja zanimljivog i originalnog ukupnog dojma bez osjećaja prenatrpanosti. Primjerice, ako uz  jednostavan top kratkih rukava i kratke hlače, nanižete  narukvice od različitih materijala ili pak ogrlice raznih dužina, primijetit ćete brzu i efektnu transformaciju –  sasvim običan outfit pretvorit će se u upečatljivu kombinaciju koja odiše individualnošću te se ističe od drugih. Raznobojno statement prstenje priziva otkačen i buntovan duh,a divno pristaje uz preplanulu put. Svilena marama na šilterici ili pak vezana oko slamnatog šešira idealna je pratnja za plažu bez da se odričete elegancije i osobnog stila.

FREYWILLE  Hommage à Paul Gauguin

Šareni Freywille noviteti i favoriti

Želite li se inspirirati ili možda nagraditi uistinu posebnim nakitom ili svilenim maramama, razgledajte neodoljive FREYWILLE kolekcije koje oduševljavaju živopisnim bojama i uzorcima. FREYWILLE virtuozno spaja umjetnost, eleganciju i složenu tehniku preciznog emajliranja. Nakit se izrađuje od davne 1951.godine u njihovom bečkom ateljeu , a svaki komad je malo umjetničko djelo za koje je potrebno više od 100 pojedinačnih koraka složenog ručnog rada. Iz FREYWILLE ponude za ove ljetne dane, najviše su nas se dojmili setovi iz kolekcije Hommage à Paul Gauguin. Dizajn POLYNESIA osvaja motivima prelijepih ljiljana koji se ističu na zlatnosmeđim tonovima, a  okrunjeni su bujnim, zelenim lišćem. Sanjivi dizajn BORA BORA  pravo je uranjanje u tropski raj kroz bogate, jarke boje i apstraktne motive  nadahnute egzotičnom otočnom florom.

Za FREYWILLE ova je godina bila jako dinamična, a obilježila su je lansiranja novih prelijepih kreacija: Almond privjesci i naušnice, Pebble narukvice, te kolekcija posvećena prvoj dami dadaizma Sophie Taeuber-Arp. U galeriji donosimo naš izbor savršenih ljetnih komada nakita, a FREYWILLE ponudu možete istražiti na freywille.com ili u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Modne fotografije s FREYWILLE kolekcijom Hommage à Paul Gauguin kreirali su Petar Trbović kojem idu zasluge za kreativno vodstvo i styling, Jelena Balić potpisuje fotografiju, a Mirta Pejić kosu i make up. U ulozi modela je Elena Dizdar.

FREYWILLE nakit ljeto 2021.
FREYWILLE nakit ljeto 2021.
FREYWILLE nakit ljeto 2021.
FREYWILLE nakit ljeto 2021.
FREYWILLE nakit ljeto 2021.
FREYWILLE nakit ljeto 2021.

Foto: Jelena Balić, FREYWILLE

0