Novi francuski ‘it’ brend predstavio odličnu kolekciju za jesen

Uz kultne modne kuće i pristupačne high street brendove, francuski brendovi posljednjih sezona plijene pažnju modnog svijeta. S komadima koji nose onaj prepoznatljivi spoj elegancije i nonšalancije, prkosa i šarma, novi francuski brendovi ponudili su sve što nam treba da postignemo look s pariških ulica i brzo se našli na listi najpopularnijih brendova. Nakon brendova Sezane i Rouje čiji su modeli postali favoriti u garderobama modnih trendseterica, proljeće je donijelo još jedan odličan brend – Musier Paris. Iza brenda nalazi se it djevojka francuske street style scene, AnneLaure Mais Moreau, čiji je stil osvojio pola milijuna Instagram pratitelja.

MUSIER PARIS KOLEKCIJA ZA JESEN

Tajnu svojih svakodnevnih kombinacija AnneLaure otkrila je kroz svoj novi modni brend Musier Paris u čijim su se kolekcijama našli svi modeli koji vam trebaju za ženstveni look s dozom pariškog chica i suptilnog seksipila. Nakon prve kolekcije koja je izašla u travnju i druge koja je predstavljena u lipnju, Musier Paris donosi prvu jesensku kolekciju za rujan.

Spoj elegantnih silueta i francuskog šarma stvorili su neodoljive ženstvene komade koji će u svaki ormar unijeti dašak francuskog stila. Od midi haljina do raskošnih bluza i jednostavnih modnih dodataka, Musier Paris donosi savršeno kuriranu kolekciju onih ključnih komada ne samo u ormaru svake Francuskinje, već i onih ključnih komada za početak jesenske sezone i garderobe.

Nova kolekcija vodi nas na uzbudljivo modno putovanje koje u svakom modelu donosi spoj pariškog stila, najnovijih trendova i elemenata inspiriranih nekih prošlim modnim vremenima. U jarkim bojama i raskošnim cvjetnim uzorcima koji će zadržati razigranost ljeta u jesenskom ormaru, u ženstvenim modelima koji se ističu elegantnim siluetama, u nekoliko odličnih modnih dodataka koji će izgledati odlično spojeni sa svakim komadom iz vaše jesenske garderobe, u nastavku donosimo pogled na najnoviju Musier Paris kolekciju – svaki model možete pronaći i naručiti u online shopu na službenoj stranici brenda musier-paris.com.

1