Fokus na: jesenske haljine u 4 trendi modela za svaki ormar

Paris Street Style

Iako su proljeće i ljeto daleko iza nas, haljine se još uvijek nalaze u središtu modnih trendova i kolekcija omiljenih modnih brendova. Kao savršeni izbor za baš svaku priliku, od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do večernjih prilika, haljina ove sezone dolazi u bezbroj različitih izdanja. I dok će neki od modela odgovoriti tek na jedan od izazova unutar sezonske garderobe, drugi će biti izbor s kojim ne možete pogriješiti bez obzira na priliku.

U spoju s ravnim gležnjačama, oversized pletivom i toplom parkom, u kombinaciji s klasičnim kaputom i elegantnim čizmama s potpeticom kao dio poslovnog outfita ili u večernjem izdanju s dodatkom statement detalja, u nastavku donosimo Fokus na četiri trendi modela haljina koje ćemo ove sezone birati za dnevne i večernje prilike.

Fokus na: jesenske haljine

Milano Street Style

4 trendi modela za svaki jesenski ormar

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, jesenske haljine će suvereno vladati modnom scenom i našim ormarima. Kao ženstveni favorit za sve hladnije jesenske i zimske dane istaknut će se haljine od finog pletiva koje donose savršeni spoj topline i elegancije. Uz haljine od pletiva, kao trendi model u kojem ćemo pronaći kako savršeni dnevni, tako i odličan večernji izbor istaknut će se haljine od kože.

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom u izboru materijala, najljepše jesenske haljine dolaze i u nekoliko jednako neodoljivih izbora kada je o samim krojevima riječ – za sve ljubitelje klasičnog stila modne kuće i brendovi donose košulja-haljinu u novim modelima, dok će ljubitelji trendova i eklektičnog stila posegnuti za efektnim mini modelima.

Pregled najpoželjnijih modela haljine ove sezone donosimo u nastavku, a, osim u kolekcijama poznatih modnih kuća i dizajnera, svaki od ovih modela lako ćete pronaći i u bitno pristupačnijem high street izdanju.

Fokus na: pulover haljine

Paris Street Style
Joseph

Fokus na: košulja haljine

Paris Street Style
Saint Laurent

Fokus na: kožne haljine

Paris Street Style
Altuzarra

Fokus na: mini haljine

The Range

Foto: IMaxTree, Net-a-porter

0