Laneni modeli u najpoželjnijim ljetnim kombinacijama

Novi trendovi i it komadi ono su što svaku novu sezonu u modnom svijetu i našim ormarima čini nepredvidljivom i uzbudljivom. Ipak, povratak dobrih, starih i svima poznatih modnih klasika ono je čemu se veselimo na početku svake sezone. Kao savršeni početak garderobe i svake kombinacije, modni klasici s modernim pomakom su najbolji modeli koje možete dodati na svoju shopping listu.

Uz dozu boemske romantike i nezaobilazan traper, topli proljetni i ljetni dani još jednom su vratili naglasak na lagane i prozračne materijale među kojima se kao apsolutni favorit istaknuo lan.

Na granici između klasika i trenda, lan je jedan od materijala karakterističnih za tople dane. Osim kao materijal idealan za ljetne vrućine, laneni odjevni komadi na listi najpoželjnijih modnih favorita nalaze se i zbog neodoljivih modela koje su unutar svojih ljetnih kolekcija predstavili modni brendovi. Najčešće u neutralnoj bijeloj i bež boji, lan čak i uz nekoliko nezaobilaznih nabora i linija unosi nježnu eleganciju u svaki komad.

LAN – MODNI FAVORIT ZA LJETNU SEZONU

Kao ultimativni ljetni klasik te kao prozračni i lagani materijal uz kojeg ćemo lakše podnositi i najveće ljetne vrućine, lan je zvijezda i najnovije Esmara kolekcije.

Kako bi stvorili savršene odjevne komade za ljetnu sezonu u kojima ćemo se osjećati ugodno, ali koji će istovremeno nositi dozu ležerne elegancije, dizajnerski tim iza Esmara kolekcije posegnuo je za lanom. Uz košulja-haljine koje će biti savršeni izbor za jednostavan i elegantni poslovni look za ljetnu sezonu i majice kratkih rukava koje ćemo nositi gotovo svakodnevno, nova kolekcija donosi i lan u spoju s trendi modelima. Od tunike i hlača u istom prugastom uzorku koje ćemo nositi zasebno, ali i zajedno kao šarmantni ljetni komplet do laganog kombinezona bez rukava koji će jednako dobro izgledati na gradskim ulicama i pješčanim plažama, nova Esmara kolekcija donosi ne samo svaki laneni model koji možemo poželjeti ove sezone u svojoj ljetnoj garderobi, već i modele kojima ćemo se, s prvim ljetnim danima, vraćati i svake sljedeće godine.

JEDNOSTAVNE I TRENDI LJETNE KOMBINACIJE

Prve odjevne komade od lana iz najnovije Esmara kolekcije možete pronaći
danas (08.07.) u svim Lidl trgovinama, a ostatak stiže već u četvrtak (11.07.). Kako ih nositi? Nekoliko outfit ideja otkrijte u nastavku.

Foto i styling: Doris Fatur

Model: Iva M. (Talia Model)

Make up: Saša Knežević

Frizura: Salon Evelin

Hvala ERA Grupi na ustupljenom prostoru za snimanje.

1