5 poslovnih kombinacija za novi radni tjedan i high street komadi s kojima ih možete ostvariti

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

Ispred nas je još jedan radni tjedan. Nakon vikenda koji smo proveli u onim najudobnijim komadima iz ormara i jednoj party kombinaciji, ponedjeljak nas vraća poznatoj rutini i jednako poznatim klasicima iz našeg ormara koji uvijek iznova stvaraju jednostavne i elegantne svakodnevne kombinacije, primjerene za sve radne obaveze. Izazov kreiranja savršenog poslovnog outfita sada je još i veći jer se nalazimo u prijelaznom razdoblju koje donosi brojne modne dileme.

Ako ste se, baš poput nas, zapitali što i kako nositi u tjednu ispred nas, blogerica Emma Hill donosi savršenu inspiraciju za kombinacije koje uz pomoć nekoliko klasičnih komada i nekoliko prvih jesenskih noviteta iz high street ponude stvaraju ležerni poslovni look, idealan za početak ne samo novog tjedna, već i nove sezone.

POSLOVNE KOMBINACIJE S HIGH STREETA

Blogerica Emma Hill na street style sceni istaknula se svojim istovremeno ležernim i ženstvenim stilom koji svake sezone spaja najbolje klasike, basic modele i nove trendove. U neutralnim nijansama s nekoliko upečatljivih modela u boji, ormar Emme Hill donosi savršenu selekciju najboljih modela koji spojeni zajedno stvaraju ležerne dnevne kombinacije s naglašenom elegancijom i donose savršeni odgovor na izazov moderne poslovne uniforme. Najbolje od svega – veliku većinu Emminih favorita lako ćete pronaći u pristupačnim high street dućanima u kojima britanska blogerica svake sezone uspijeva pronaći one najbolje modele vrijedne svake kune. Pet odličnih kombinacija za pet novih radnih dana ispred nas s onim ključnim high street komadima ravno iz ormara Emme Hill donosimo vam u nastavku.

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

Weekday

Mango

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

H&M

Topshop

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

& Other Stories

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

Zara

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

Mango

Foto: Instagram, H&M, Mango, Topshop, Zara, Weekday, & Other Stories

0