Modni dodatak po mjeri svake ljetne frizure i kombinacije

@sincerelyjules

Vrući ljetni dani u našem ormaru i našoj svakodnevnoj beauty rutini tražit će jednostavnost – od laganih i ugodnih materijala do brzih i skupljenih frizura za koje će vam trebati tek minuta ili dvije. Iako će svakodnevno biranje outfita i spremanje tijekom ljetnih dana postati bitno brže, to istovremeno ne mora značiti da će konačni look biti manje efektan. Baš naprotiv! Ljetne kolekcije istaknule su pregršt raskošnih trendova koji će i najjednostavnijim kombinacijama dati onaj wow efekt.

LJETNI MODNI DODATAK ZA SVAKU FRIZURU I SVAKI LOOK

Od jarkih i pastelnih boja do razigranih uzoraka i neočekivanih pomaka u samom dizajnu, tek nekoliko vještih modnih odabira i stilskih trikova bit će dovoljno da svaki ljetni look podignete na novu razinu. Među najboljim modnim odabirima koji će svaki ljetni look učiniti boljim i ove su se sezone našli modni dodaci. Uz šarmantne torbe i trendi sandale, obruč za kosu jedan je od modnih dodataka koji će obilježiti sezonu.

Obruči za kosu ove se sezone vraćaju na velika vrata u modni svijet. Nakon nekoliko efektnih modela koji su još prošle sezone najavili njihov povratak, efektni i upečatljivi obruči za kosu ove se sezone nalaze među ne samo najpoželjnijim modnim dodacima, već i najpoželjnijim modnim trendovima. Zašto smo se opet iznova zaljubili u taj šarmantni modni dodatak? Obruč za kosu jedan je od onih rijetkih modnih dodataka koji će istovremeno začiniti naš modni i beauty look. Iako prvenstveno detalj za kosu, efektni obruči za kosu koje su donijele ljetne kolekcije istovremeno će odigrati ulogu modnog dodatka koji će svaki outfit učiniti boljim i efektnijim.

Od trendi modela od rafije do obruča za kosu ukrašenih šarenim uzorcima, neke od najboljih modela za ljetnu sezonu pronašli smo u ponudi online shopa Anthropologie. Svoj favorit kojim ćete začiniti baš svaki ljetni look, od ležerne kombinacije za plažu do zavodljivog večernjeg outfita, pronađite u nastavku.

Foto: Anthropologie

0