Divni kupaći kostimi s potpisom hrvatskih dizajnerica koje ćete poželjeti

More Beachwear

Prvi ljetni dani su u središte modnog svijeta i naših ormara vratili kupaće kostime. Kao nezaobilazni dio ljetne uniforme za opuštene dane koje donose vikendi i godišnji odmor na obali, kupaći kostim jedan je od ključnih modela u ljetnoj garderobi, a pronaći onaj savršeni nije uvijek najjednostavniji zadatak. Ipak, sve raznovrsnija ponuda i sve veći broj linija kupaćih kostima u ponudi popularnih modnih brendova, ali i sve veći brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima, taj zadatak čine bitno jednostavnijim.

Savršene kupaće kostime za novu sezonu pronašli smo u kolekcijama hrvatskih brendova.

A’Marie

KUPAĆI KOSTIMI S HRVATSKIM POTPISOM

Sljedeći kretanja na svjetskoj modnoj sceni, poznati hrvatski modni brendovi svojim su ready-to-wear kolekcijama za proljeće/ljeto 2019. dodali kupaće kostime. Osim kupaćih kostima s potpisom poznatih modnih dizajnera, na hrvatskoj modnoj sceni prošle se godine pojavio i odličan brend posvećen isključivo kupaćim kostimima – More Beachwear. Sasvim neočekivan i potpuno neodoljiv, ove sezone iznenadio nas je kupaći kostim s potpisom hrvatske dizajnerice Ane Tevšić Nauković kojim je zakoračila u modni svijet.

U nastavku otkrijte najdivnije modele kupaćih kostima za ljeto 2019. koji nose potpis domaćih dizajnerica.

LA ONDA

Ana Tevšić Nauković nedavno je promijenila koncept svog –L,A. design studija i dodala mu novu kreativnu platformu imena All That’s New. Nakon kolekcije apstraktnih ilustracija, Ana nas je iznenadila novim projektom koji nismo mogli predvidjeti – LA ONDA linijom koja je njezin prvi korak u modni svijet. Prvi model s LA ONDA potpisom je jednodijelni kupaći kostim u nijansama plave, prljavo ružičaste i žute boje s dodatkom bijelih detalja i ljupkim ilustracijama morskih motiva koji mu daju prepoznatljivi Anin potpis. Jedan od najposebnijih kupaćih kostima sezone možete naručiti ovdje.

A’MARIE

Uz divne haljine, romantične bluze i cool hlače i kombinezone u kojima bismo rado proveli svaki dan, dizajnerica Anamarija Brkić nedavno je predstavila i mini kolekciju Beach Adventures koja donosi baš sve što nam treba za plažu. Zvijezda Beach Adventures kolekcije je jednodijelni kupaći kostim Rio s naramenicama koje se vežu u šarmantne mašne i s dubokim izrezom koji otkriva pogled na leđa. Kupaći kostimi s A’Marie potpisom dostupni su u A’marie trgovini u Gundulićevoj ulici u Zagrebu te u službenom online shopu brenda.

A’marie

IGRAJNA IGGY

Istovremeno ženstveni i djevojački razigrani, odjevni komadi s potpisom brenda Igrajna Iggy na hrvatskoj modnoj sceni istaknuli su se kao svojim svestranim karakterom i ljupkim izgledom. Uz haljine koje su već osvojile hrvatske ulice, Igrajna Iggy ove će godine osvojiti i hrvatske plaže. Jednostavni jednodijelni modeli s prepoznatljivim potpisom dizajnerice Igrajne Vargek u romantičnim i efektnim detaljima dostupni su u Igrajna Iggy trgovini u Vlaškoj 78.

MORE BEACHWEAR

More Beachwear je hrvatski brend kupaćih kostima u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Iza brenda nalaze se dizajnerice Diana Baketić i Matea Draganić.  Inspiraciju koju su Diana i Matea od samog početka pronalazile u kristalno čistom moru, spojile su s mediteranskom kulturom i mediteranskim načinom života kako bi kreirale jednostavne i sofisticirane modele koji se osim svojim elegantnim izgledom ističu i visokom kvalitetom. Sve dodatne informacije i novosti o brendu možete pronaći na Instagram profilu @morebeachwear.

Foto: All That’s New, A’Marie, Igrajna Iggy, More Beachwear

0