‘It’ model sezone koji spaja sve trendove iz svijeta cipela

Iz godine u godinu, modni svijet je sve uzbudljivije mjesto. Uzbudljive promjene predvode novi brendovi koji na najbolji mogući način spajaju inovativnost, kreativnost i trendove. Jedan od njih bez sumnje je Dear Frances, brend cipela o kojem se sve više priča među modnim insajderima, a sve češće ga viđamo i u street style kombinacijama popularnih trendseterica.

UPOZNAJTE COOL BREND CIPELA O KOJEM SE SVE VIŠE PRIČA

Brend Dear Frances pokrenut je s idejom kreiranja luksuznih cipela s klasičnim karakterom i modernim pomakom u kojima će svaka žena pronaći svoj novi modni favorit. Usredotočen na izvrsnost kada su dizajn i kvaliteta u pitanju, Dear Frances svojim inovativnim i osviještenim pristupom proizvodnji mijenja modni ciklus i teži slow fashion pokretu te se ističe kao jedan od predvodnika socijalno osviještenih brendova.

Iza svakog para Dear Frances cipela nalazi se suradnja između njegovih dizajnera i njegovih proizvođača, vrhunskih obrtnika u Italiji, te spoj održivi materijala i održivih procesa proizvodnje koji stvaraju neku novu vrstu luksuza. Osim luksuznog proizvoda visoke kvalitete, Dear Frances donosi i luksuz koji stavlja fokus na obrtništvo i na integritet naših modnih izbora.

Posebnost i kvalitetu Dear Frances cipela već su prepoznale brojne ljubiteljice modernih klasika poput Selene Gomez, Belle Hadid, Emme Roberts i Sienne Miller, a njihovo se ime našlo i u nekim od najprestižnijih modnih časopisa. Nakon Spirit čizama koje su jedan od njihovih najpopularnijih modela, brend Dear Frances u svojoj je ljetnoj kolekciji predstavio model koji prepoznatljivu estetiku i kvalitetu brenda spaja s najpoželjnijim trendovima iz svijeta cipela.

IT MODEL SEZONE KOJI SPAJA SVE TRENDOVE

Reed model su cipele koje savršeno preslikavaju trenutku u modnom vremenu, ali istovremeno nose svevremenski karakter zbog kojeg će i sljedećih godina biti jednako aktualne. Koje sve trendove spajaju?

Reed cipele su natikače s udobnom, srednje visokom potpeticom kakvih ove sezone nije nedostajalo na modnoj sceni. Ipak, brend Dear Frances ovaj popularni model vješto spaja s trendi četvrtastim završetkom i tankim kožnim trakama, nanizanim jedna do druge kako bi stvorile efekt jednog širokog remena. Iako su u njih utkani svi ključni ovogodišnji trendovi, Reed cipele izgledaju jednostavno i klasično, efektno, ali nenametljivo.

Reed model dostupan je u četiri različite boježutoj, narančastoj, smeđoj boji s efektom kornjačevine i crnoj, a svaki je par, baš poput svih Dear Frances modela, ručno izrađen u Italiji od najfinije kože. Sve verzije it cipela sezone pogledajte u nastavku, a naručiti ih možete na službenoj stranici brenda dearfrances.com.

Foto: Dear Frances

0