Provedite blagdanske dane u crvenoj boji – izdvojili smo najbolje modele i outfit ideje

aimeesong
@aimeesong

Sa svakom promjenom godišnjeg doba, mijenja se i modni svijet, a s modnim svijetom, mijenjaju se i naši ormari. Prvi hladni prosinački dani označili su vrijeme za još jednu transformaciju garderobe u središtu koje će se naći topli materijali, raskošne teksture, klasični krojevi i bogata paleta boja. Kao jednostavan i efektan način da osvježimo svoj ormar i look, boje se uvijek iznova nalaze u fokusu modnog svijeta, trendova i kolekcija s potpisom naših omiljenih modnih brendova. Bez obzira govorimo li o jednostavnosti neutralnih tonova ili raskošnim nijansama i uzorcima, boje određuju svaki komad i naglašavaju njegov karakter.

Od nježnih bež nijansi preko zelenih tonova do vječne crne – iako se nalazimo u sezoni koju najčešće povezujemo s neutralnim tonovima, u novim kolekcijama poznatih modnih brendova ne nedostaje raskošnih boja. Ako tražite boju koja će u trenu začiniti vaš zimski, osobito blagdanski, look, ali koja je istovremeno elegantna i jednostavna za kombiniranje, crvena boja i ove je sezone izbor s kojim ne možete pogriješiti.

aimeesong
@aimeesong

Crvena boja kao savršeni začin za svaki zimski ormar i look

Elegantna i upečatljiva, za ležerne i formalne kombinacije, crvena boja i ove će zime plijeniti pažnju kao jedan od najsvestranijih, najpoželjnijih i najmoćnijih modnih trendova koji je svoje mjesto već pronašao u svakoj zimskoj kolekciji, a koji će tijekom blagdanskih tjedana pronaći svoj put do svakog ormara.

Nakon što se prije nekoliko sezona vratila u velikom stilu, crvena boja zadržala se kao ne samo efektan koloristički izbor za baš svaki odjevni komad i modni dodatak, već i kao jednostavan modni trik koji će svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju, učiniti zanimljivijom. Zašto ćemo ju obožavati i ove sezone?

aimeesong
@aimeesong

Od svih boja iz raskošne zimske palete, crvena je ona koja savršeno prenosi karakter i duh blagdanske sezone zbog čega ćemo ju nerijetko birati tijekom prosinačkih dana. U kombinaciji s mekim pletivom za ležerni dnevni look, klasičnim odijelom za poslovni look s trendi pomakom ili u spoju s najraskošnijih haljinama, bluzama i suknjama za sve blagdanske tulume i večere … Crvena boja će na svaki modni izazov ove blagdanske sezone odgovoriti sa stilom.

Najbolje outfit ideje i modeli u nijansama crvene

Kako nositi crvenu boju unutar zimskog ormara i gdje pronaći najbolje modele obojene njezinim raskošnim nijansama? U nastavku donosimo dozu inspiracije iz ormara modne blogerice Aimee Song koja se, svjesna njezinog moćnog izgleda i efekta, uvijek iznova vraća crvenoj boji. Na samom kraju donosimo i izbor pedeset najboljih modela iz aktualnih kolekcija među kojima ćete bez sumnje pronaći svoje nove modne favorite.

aimeesong
@aimeesong
aimeesong
@aimeesong
aimeesong
@aimeesong
aimeesong
@aimeesong
aimeesong
@aimeesong
aimeesong
@aimeesong
aimeesong
@aimeesong
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Guess
Guess
Guess
Guess
Guess
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Liu Jo
Liu Jo
Liu Jo
Liu Jo
Pinko
Pinko
Pinko
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
I Love Mr. Mittens
Roland Mouret
Victoria Beckham
Theory
Tove
Rixo
Marni
Alexandar McQueen

Foto: Instagram, Guess, H&M, Liu Jo, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Pinko, Reserved, Zara

0