Crne loaferice su najpoželjnije cipele za udobne proljetne kombinacije

Olivia Palermo

Prvi topli i sunčani dani najavili su proljetnu sezonu ispred nas i označili početak velike transformacije naše garderobe. I dok su kolekcije modnih kuća, dizajnera i high street brendova već istaknule neke nove trendove koji će osvježiti naš proljetni look, zimske favorite u našim će ormarima uskoro zamijeniti proljetni klasici i basic modeli koji će biti nezaobilazan dio naše proljetne garderobe i savršeni početak svake proljetne kombinacije. Kao jedan od prvih i ključnih promjena na početku transformacije zimske u proljetnu garderobu istaknut će se ona na polici s cipelama gdje će naš omiljeni par crnih čizama svoje mjesto ključnog modela cipela prepustiti jednako elegantnim i svestranim, ali bitno otvorenijim cipelama.

NAJPOŽELJNIJE CIPELE ZA PROLJETNE KOMBINACIJE

Elegantne i jednostavne crne gležnjače s povišenom, ali stabilnom i udobnom block potpeticom istaknule su se kao najpoželjniji i najsvestraniji model cipela u zimskoj garderobi koji smo nosili od jutra do večeri, u ležernim, poslovnim i večernjim kombinacijama. Proljetna sezona kao jedan od ključnih modela, osobito kada je riječ o poslovnom looku i elegantnim večernjim kombinacijama, uvijek je isticala par crnih salonki s visokom potpeticom. Ipak, nova proljetna sezona u središte naše garderobe i proljetnog looka istaknut će novi it model koji će zadržati eleganciju salonki, ali u bitno udobnijem izdanju.

Između klasika i modnih trendova, crne loaferice prije nekoliko sezona vratile su se u modni svijet i istaknule kao jedan od najpoželjnijih it komada. Nakon Gucci loaferica koje su ponovno popularizirale taj klasičan model, crne loaferice svoje su mjesto pronašle u gotovo svakoj kolekciji kako na high end sceni, tako i na high streetu.

Proljetne kolekcije ponovno su istaknule crne loaferice kao jedan od najpoželjnijih modela cipela za proljetnu sezonu, a kao savršenu alternativu klasičnim proljetnim salonkama s visokom potpeticom istaknula ih je it djevojka i street style zvijezda Olivia Palermo čiji stil obožavamo. Umjesto najpoželjnijih proljetnih cipela s visokom potpeticom u kojima smo ju navikli viđati u prvim redovima modnih revija poznatih modnih kuća i dizajnera, Olivia je ove sezone odabrala crne loaferice koje su savršeno zaokružile svaki look.

@oliviapalermo

Baš poput Olivije Palermo, ovog proljeća unesite dozu udobnosti u poslovne i večernje kombinacije uz pomoć elegantnog para crnih loaferica. Najbolje modele iz aktualnih kolekcija izdvojili smo u nastavku.

Uterque

Zara

Zara

Zara

Gucci

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Churche’s

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Chloe

Topshop

Topshop

Topshop

Aldo

Aldo

Aldo

Aldo

Foto: IMaxTree, Instagram, Aldo, H&M, Massimo Dutti, Net-a-porter, Topshop, Uterque, Zara, & Other Stories

0