Otkrili smo jedan cool online brend u kojeg smo se odmah zaljubili

Statistike sve više govore u prilog tome kako je kupovina na internetu ujedno i kupovina budućnosti, a čak smo i u Hrvatskoj s vremenom postali spremniji na online kupovinu i stekli povjerenje u web shopove u kojima pronalazimo željene proizvode. Razloge svakako treba tražiti u činjenici da živimo brzo i na raspolaganju imamo sve manje slobodnog vremena, a i to malo vremena što imamo, često nam se ne da provoditi u obilasku trgovina po shopping centrima. Zato, između ostalog, web shopovi danas doslovno bujaju, a svakog dana upoznajemo se s nekim novim cool brendom koji je svoju ponudu odlučio ponuditi isključivo kroz web shop, kupcima diljem svijeta. Jedan od njih zove se With Jéan i zapravo smo na njega naišli sasvim slučajno. No, nakon toga nije trebalo dugo da se zaljubimo u njegove komade.

Upoznajte online brend With Jéan

Na prvi pogled mogli biste spremno zaključiti kako se radi o još jednom francuskom mini brendu, no zanimljivo je da je zapravo riječ o onom australskom. With Jéan pokrenulo je dvoje prijatelja, koji su na samim počecima bili u stalnoj potrazi za savršenim parom jeansa, da bi nakon toga zaključili kako im trebaju i podjednako savršeni komadi koje će kombinirati uz svoje omiljene traperice.

Jednako kao što im je taj komad trapera priuštio mnogo uspomena i nezaboravnih trenutaka, trebale su i bluze, topići, košulje i haljine koje su dizajnirali, a zatim su shvatili kako bi te iste, posebne i šarmantne odjevne predmete trebali ponuditi i drugima. Danas je With Jéan online brend u kojem kolekcije uopće ne nastaju planirano, već dizajneri spontano obogaćuju svoju ponudu komadima koje su osmislili i koji im se sviđaju, a mogli bi se svidjeti i njihovim kupcima. Naravno, inspiracija francuskom modom pršti iz svakog od ovih komada, a bluze i haljine s With Jéan potpisom svrstavaju se u najpoželjnije ove sezone. Webshop posjetiti možete ovdje, ali i naručiti iz njega, jer dostavlja u Hrvatsku.

Foto: With Jean

0