Cool čizme za sve kišne dane koje donosi prijelazno razdoblje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @junybreeze on

Prije početka proljetne sezone, ispred nas je prijelazno razdoblje koje dolazi s neizbježnim promjenjivim danima. Iako je kiša mnogima mrska, nekoliko praktičnih stvari i jednostavnih trikova unijet će dozu optimizma u sivilo kišnih dana. Jedan od modnih trikova koji svaku dnevnu kombinaciju pretvara u savršeni look za kišni dan su vodootporne čizme koje iz sezonu u sezonu izgledaju sve bolje.

Čizme za kišne dane

Od klasičnih gumenih modela do trendi kaubojskih čizama od prave kože, vodootporne čizme jedan su od ključnih modnih dodataka u svakoj garderobi za prijelazno razdoblje i proljetnu sezonu. Rezervirane za sve kišne dane, vodootporne čizme u novim kolekcijama dolaze s cool karakterom koju im daje spoj klasičnih modela čizama poput chelsea čizama i modela na vezanje te neutralne palete boja s naglaskom na svima omiljenu crnu boju koja je i u slučaju vodootpornih čizama najzahvalniji koloristički izbor.

Everlane čizme
Everlane

Osim što ćemo u omiljenom paru vodootpornih čizama i ove sezone bezbrižno prošetati kroz sve kišne dane, najpopularnijih modeli gumenih i kožnih čizama otpornih na vodu svoje će mjesto pronaći u svakom ormaru i stilu kao praktičan, ali i šarmantan dodatak svakodnevnim kombinacijama. Klasični gumeni modeli u kombinaciji s balonerom izgledat će gotovo filmski, dok će modeli s istaknutim i povišenim potplatom dati edgy pomak i novi izgled romantičnim proljetnim haljinama. Kombinacija kaubojskih čizama i omiljenih traperica je izbor s kojim ne možete pogriješiti u potrazi za ležernim i cool outfitom za kišne dane, no kaubojske čizme koje se još uvijek ističu kao jedan od najpoželjnijih trendi modela čizama jednako dobro izgledat će u spoju s odijelom i drugim klasicima poslovne garderobe kojima će dati moderan look.

Za sve kišne dane ispred nas, u nastavku donosimo najbolje modele vodootpornih čizama – od high street izdanja do modela s dizajnerskim potpisom.

Everlane čizme
Everlane
Everlane čizme
Everlane
Everlane čizme
Everlane
Everlane čizme
Everlane
Everlane čizme
Everlane
Alexander McQueen čizme
Alexander McQueen
Alexander Wang čizme
Alexander Wang
Zara čizme
Zara
Zara čizme
Zara
Zara čizme
Zara
Aldo čizme
Aldo
Uterque čizme
Uterque
Moncler čizme
Moncler
Mango čizme
Mango
Mango čizme
Mango
Massimo Dutti čizme
Massimo Dutti
Legres čizme
Legres
Legres čizme
Legres
Legres čizme
Legres

Foto: Instagram, Everlane, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Uterque, Zara

0