Čizme na vezanje u 30 trendi modela koje nosimo ove jeseni

S posljednjim ljetnim danima, u naše ormare vratile su se omiljene gležnjače i najavile početak sezone čizama. Uz povratak omiljenih klasika iz svijeta čizama poput crnih gležnjača, jesenske kolekcije istaknule su nove, trendi modele koji će obilježiti sezonu ispred nas i biti jedan od najpoželjnijih modnih dodataka za hladne dane. Kada govorimo o čizmama, trendovi nas ove jeseni nisu iznenadili, ali su ponudili sve što možemo poželjeti – od niskih gležnjača do modela iznad koljena, u klasičnim bojama poput crne i smeđe do trendi uzoraka i jarkih tonova.

Nakon pregleda najboljih high street modelagležnjača, vrijeme je da fokus stavimo na još jedan trendi model koji će plijeniti pažnju ove jeseni i zime – čizme na vezanje.

Mango

Hit čizme za jesenske kombinacije

Čizme na vezanje model su koji se posljednjih nekoliko godina provlači kroz it modne dodatke za jesenske i zimske dane. Iako su se posljednjih godina našle u središtu modnih trendove, one nisu novost na modnoj sceni. Još od viktorijanskog doba, čizme na vezanje bile su modni dodatak vrijedan pažnje, a svoju popularnost zadržale su kroz različite dekade – od sedamdesetih do devedesetih kada su se vratile u novom, grunge stilu.

Kako izgledaju čizme na vezanje za jesen 2021.?

Ove sezone, čizme na vezanje bolje su no ikad, jer dolaze u bezbroj različitih modela inspiriranih trendi modelima iz prošlih vremena.

Od high enda do high streeta, u kolekcijama popularnih modnih kuća, dizajnera i brendova ove sezone možemo pronaći sve od grubih military modela do modela inspiriranih elegantnim viktorijanskim modelima koj prate liniju stopala i vežu se do samog vrha čizme.

Među novim trendi čizmama na vezanje ove jeseni istaknuli su se i modeli s chunky potplatom te efektni modeli do koljena koji će posebno dobro izgledati u kombinaciji s ženstvenim suknjama i haljinama.

Najbolje modele izdvojili smo u nastavku.

Čizme na vezanje u 30 trendi modela

Alohas
Aldo
Uterqüe
Dear Frances
ATP Atelier
Sézane
Proenza Schouler
Sézane
Dear Frances
Sézane
Alohas
Sézane
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Dear Frances
Alohas
Proenza Schouler
Dear Frances
Sézane
Aldo
Church’s
Aldo
Sézane
Mango
Massimo Dutti
Alohas
Uterqüe
Uterqüe
Alohas
Mango

Foto: Instagram, Aldo, Alohas, Dear Frances, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sézane, Uterqüe

1