Najpoznatije (i najljepše) špagerice na svijetu sada su na super popustu!

Proljetna sezona napokon nas je približila svim odjevnim favoritima i modnim dodacima koje ćemo nositi u najtoplijim danima proljeća i ljeta, a među tim favoritima već su godinama espadrile. I ne samo godinama, već desetljećima, pa se radi o svojevrsnoj modnoj tradiciji kojoj se vraćamo bez obzira na to što rekli aktualni trendovi i neovisno o tome proglasio li netko espadrile in ili out komadom obuće. No, sada se čini kao da su espadrile popularnije no ikad i da su ponovno na samom vrhuncu svoje popularnosti. Jedan je brend pomogao vratiti ih u stratosferu, a to je španjolski Castañer.

Castañer espadrile za ljeto 2021. sada su na popustu

Priča o ovom brendu nadasve je zanimljiva i u njenom uspjehu kao da je prste imala i sama sudbina. Jedan od prijelomnih trenutaka za brend svakako je bio susret osnivača s Yves Saint Laurentom, za kojeg je
Castañer izradio ono što danas zovemo wedge espadrilom – špagericom odnosno espadrilom na punu petu. Upravo je to najprepoznatljiviji proizvod brenda Castañer od 70-ih do danas, a najpopularniji model zove se Carina. Klasična je to špagerica s vezanjem oko gležnja, koja svake toplije sezone dolazi u niz neodoljivih boja, a njoj se ovog puta pridružuje i niz novih uzbudljivih Castañer modela koji će bez sumnje osvojiti gradske ulice s dolaskom najtoplijih dana.

Dobra je vijest da su sada već na popustu, pa ćete chic modele iz kolekcije moći kupovati s bitno sniženim cijenama. Izbor u Castañer webshopu provjerite ovdje, a modele na sniženju pronaći ćete i na MyTheresa, Net-a-Porteru, The Outnetu i sličnim web shopovima. Sniženi modeli kriju se i na Farfetchu.

Foto: Castaner

0