Šareno i romantično – Dora Larsen ima najdivnije čipkasto rublje

Iako najčešće ostaje skriveno ispod odjeće, donje rublje je važan dio svakodnevnih kombinacija. Osim njegove praktične strane koja ga čini nezaobilaznim dijelom svakog outfita i ormara, u donjem rublju možemo pronaći mnogo više – od modela koji će nam donijeti osjećaj udobnosti ili zavodljivosti do modela koje ćemo istaknuti ispod prozirne i ženstvene bluze, bijelog T-shirta ili oversized sakoa i transformirati u trendi dodatak sa suptilnom dozom seksepila.

Uz različite uloge koje će s dozom ženstvenosti i nonšalancije odigrati u našem ormaru, donje rublje krasi i raskoš različitih modela među kojima će baš svatko pronaći onaj savršeni kroj, materijal , boje i detalj za sebe. Od retro glamura preko jednostavnih i udobnih komada do trendi modela, donje rublje neodoljivo je u svakom izdanju, a osobito u spoju s nježnom i delikatnom čipkom. Najposebniji modeli čipkastog donjeg rublja kriju se u kolekciji britanskog brenda Dora Larsen.


UPOZNAJTE BRENDA DORA LARSEN

Nakon godina rada u modnoj industriji u kojoj je pobliže upoznala cijeli proces – od kreiranja i biranja odjevnih komada za novu kolekciju do marketinga i prodaje, 2006. godine Georgia Larsen je pokrenula brend donjeg rublja Dora Larsen.

Mnogo prije no što je našla svoje mjesto u modnom svijetu, Georgia je odrastala u obitelji umjetnika i dizajnera u kojoj je i sama od malih nogu pokazivala veliki interes za estetiku.

Dva desetljeća kasnije, nakon modnog bloga i nakon pozicije buyera u high street brendu Topshop, dječja zaigranost Georgie Larson transformirala se u divan brend donjeg rublja u kojem je spojila sve ono što je znala da nedostaje na sceni – romantične modele od najfinije čipke koji spajaju retro glamur i moderni izgled.

Umorna od kupovanja trendi donjeg rublja koje je uvijek bilo neudobno, Georgia je u stvaranju svojeg brenda polazišnu točku pronašla u kreiranju savršenih krojeva, a polazišnu inspiraciju u bojama. Upravo su divne boje i njihove neočekivane kombinacije bile ono što će vas u trenu privući Dora Larsen modelima donjeg rublja, dok su savršeni kroj i udobnost razlozi zbog kojih ćete ih uvijek iznova kupovati.

Za svaku novu sezonu, brend Dora Larsen donosi pažljivo kuriranu kolekciju najdivnijeg donjeg rublja od čipke za svaki dan i svaki ormar. Kako izgledaju jesenski modeli? Otkrijte u nastavku, a više informacija o brendu, kao i najnovije vijesti i modele pronađite na doralarsen.com i Instagram profilu @doralarsenlingerie.

Foto: Dora Larsen, Dora Larsen Instagram

0