Minimalizam s hrvatskim potpisom: otkrijte nakit brenda Bling Zoo

Istovremeno decentan i moćan, nakit se oduvijek isticao kao jedan od najefektnijih modnih dodataka. Baš poput najpoželjnijih odjevnih komada, cipela ili torbi, nakit se mijenjao iz sezone u sezonu, uvijek slijedeći najnovije trendove i zadržavajući onu prepoznatljivu dozu sjaja i elegancije. Nakon raskošnih modnih dekada i upečatljivih komada nakita, povratak klasičnim oblicima s modernim pomakom, jednostavnim linijama i neutralnoj paleti unutar estetike minimalizma kao savršeni detalj za svaku kombinaciju istaknuo je minimalistički nakit.

Lišen svakog nepotrebnog detalja i kiča, jednostavan i decentan minimalistički nakit brzo je osvojio modni svijet za što su najzaslužniji bili neki novi brendovi posvećeni izradi vrlo jednostavnih, ali u svakom svom elementu promišljenih komada nakita koji je krasio elegantni izgled i moderni karakter. Među imenima iza najdivnijih komada minimalističkog nakita istaknuo se i Bling Zoohrvatski brend nakita čiji će vas svaki komad osvojiti na prvu.

UPOZNAJTE BLING ZOO – HRVATSKI BREND MINIMALISTIČKOG NAKITA

Brend nakita Bling Zoo nastao je iz jednog velikog prijateljstva. Maja Šimunović i Sandra Aračić, koje stoje iza divnih minimalističkim komada nakita s Bling Zoo potpisom, upoznale su se na studiju dizajna odjeće i tekstila u Zagrebu, gdje su i diplomirale. Upravo se u fakultetskim klupama i ljubavi prema kvaliteti materijala i izrade koje su dijelile rodila ideja o stvaranju zajedničkog brenda modnih dodataka. Usprkos tome što danas žive u dva različita grada, Maja u Zagrebu, a Sandra u Berlinu, ona jedna zajednička ideja ostala je ista i pretvorila se u uspješan brend nakita koji svakom novom kolekcijom i svakim novim komadom osvaja nove obožavatelje jednostavnog i modernog modnog izričaja.

JEDINSTVENE KOLEKCIJE NAKITA IZ POMNO BIRANIH MATERIJALA

Utkana u ideju brenda i svaki njegov komad nakita, posvećenost kvaliteti materijala i izrade bez sumnje je ono što je Bling Zoo brzo istaknulo na hrvatskoj, ali i svjetskoj modnoj sceni. Jedinstvene kolekcije Bling Zoo nakita uključuju ogrlice, naušnice i narukvice izrađene iz 925 srebra, 24 karatne pozlate na 925 srebru, poludragog kamenja, prirodne svile s idejom da svaki komad bude vrhunske kvalitete izrade i trajan.

Osim kvalitete koja započinje u samom odabiru materijala, a završava u njegovoj izradi u kojoj je pažnja usmjerena na svaki i najsitniji detalj, Bling Zoo nakit ističe i efektnim vizualnim identitetom. Inspirirane estetikom i jednostavnošću minimalizma, ali istovremeno uvijek spremne na istraživanje novih oblika, detalja i materijala, Maja i Sandra svakodnevno izmjenjuju ideje na relaciji Zagreb – Berlin. Umjesto prepreke, stvaranje i djelovanje na različitim mjestima pretvorilo se u posebnost brenda koja je vidljiva u utjecajima različitih sredina u kojima rade i žive, a koji spojeni unutar iste ideje stvaraju najdivnije minimalističke komade.

BLING ZOO NOVITETI ZA PROLJEĆE I LJETO 2019.

Brend Bling Zoo nedavno je predstavio svoju novu kolekciju koja još jednom spaja jednostavnost minimalizma i kvalitetu materijala i izrade u istovremeno nježnim i moćnim, elegantnim i efektnim komadima nakita, jednako suvremenim, kao i svevremenskim zbog čega će svoje mjesto pronaći u baš svakoj kolekciji nakita.

Uz novu kolekciju čije komade možete otkriti u nastavku, brend Bling Zoo pripremio je još jedan novitet – web shop koji će uskoro postati aktivan i koji će vam ovaj nakit učiniti dostupnijim. Do tada, Bling Zoo nakit možete pronaći u trgovinama Market Concept Store (Zagreb), Croatia in a box (Rijeka), Prostor (Hotel Lone, Rovinj),  Nu Shu Concept Store (Čakovec), Manina (Korčula), i Natuerlich Schoen (Kreuzberg, Berlin), a sve novosti možete pratiti na službenim profilima brenda na društvenim mrežama – facebook.com/blingzoo i instagram.com/bling_zoo.

 

 

0