Torbice koje polako pronalaze mjesto u ormaru svake trendseterice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Imati dobru torbu zaista znači puno za žensku svakodnevicu, što se tiče praktične i modne strane podjednako. Dobra će torba će podići apsolutno svaku kombinaciju, a ako ujedno u nju možete staviti sve što vam treba, onda ste riješili dva problema istovremeno. Snagu modnih dodataka jako dobro prepoznaju i dizajneri koji će u svakoj kolekciji predstaviti bar nekoliko odličnih torbi, a imaju li malo sreće, te će torbe doći na listu bestsellera i it komada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B O Y Y (@boyyboutique) on

BOYY

Veliku ulogu u tome igraju i društvene mreže, pogotovo u današnjem svijetu gdje neprestano tražimo informacije i inspiraciju na profilima trendseterica. Ona grupa žena koja ima nevjerojatan utjecaj na kupce definitivno ima moć jedan model učiniti kultnim, a trenutno su to svakako Skandinavke. Zato ne iznenađuje da su, počevši od prošle godine, na radar postavile brend BOYY koji svakako do tada nije bio nepoznat, ali su ga one proslavile u street style kronikama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Hong (@thehautepursuit) on

BOYY je nastao u New Yorku, spojem dvaju dizajnera iz Montreala te Bangkoka. Ove dvije estetike kreirale su modele kojima je glavna nit vodilja da ženski modni dodatak ima i svoju muževnu stranu kako bi se balansirala. Torbe koje proizađu iz ovog procesa imaju bezvremenski feel s daškom futurizma i najpoznatije su postale po svojim strogim četvrtastim linija i velikim kopčama na prednoj strani. Od torbica oko struka koje su Skandinavke ponijele sa stilom, do ručnih torbica, BOYY ove sezone zaista osvaja.

Može ga se pronaći na gotovo svim retail stranicama, ali i na službenoj stranici s koje dostavljaju u Hrvatsku. Na linku pogledajte kakve sve genijalne modele imamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TALISA SUTTON (@talisa_sutton) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saasha Burns (@saasha_burns) on

Foto: Instagram

0