Bijeli kupaći kostim se vratio u 20 divnih modela

Od efektnih detalja preko laganih, ali raskošnih materijala pa sve do najbogatije palete boja unutar koje su se neutralnim tonovima pridružile jarke boje, zemljani tonovi i ljupke pastelne nijanse, proljetne i ljetne kolekcije donijele su nalet svježine, kreativnosti i zaigranosti unutar modnog svijeta i naše garderobe. Iako se u središtu najpoželjnijih modnih trendova za toplu sezonu nalaze upravo najraskošnije nijanse i najvibrantniji uzorci, neutralni tonovi još uvijek će imati važno mjesto u našim garderobama i kombinacijama, osobito oni najsvjetliji s bijelom bojom kao nepobjedivim modnim klasikom koji savršeno pristaje toplim danima.

Bijela boja je modni trend za proljeće/ljeto 2020. koji je obojao sve ležerne i prozračne odjevne komade u kojima ćemo provesti najtoplije i najopuštenije ljetne dane te nekoliko efektnih modnih dodataka koji će biti savršeni pečat na kraju svakog naš ljetni look, ali i neke od najboljih kupaćih kostima sezone koji su nezaobilazni dio našeg ljetnog ormara.

Mango

Bijeli kupaći kostim je ljetni modni favorit

Iz godine u godinu, bijeli kupaći kostim ističe se kao jedan od najefektnijih trendova za plažu. Istovremeno klasičan i trendi, jednostavan i efektan, kupaći kostimi u bijeloj boji odlično će izgledati na svima, osobito u kombinaciji s preplanulim tenom. Od jednodijelnih modela s fokusom na zavodljivost otvorenih leđa do bikini modela s dodatkom trendi detalja, bijeli kupaći kostimi svoje mjesto pronašli su i u najboljim kolekcijama kupaćih kostima s potpisom poznatih modnih kuća, high street brendova te brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima.

Najbolje modele koji će dodatno istaknuti preplanulu put i stvoriti efektni ljetni look za plažu, pronađite u nastavku.

H&M
Hunza G
H&M
H&M
Mango
Melissa Odabash
Oysho
Peony
Hunza G
All Sisters
Eres
Mango
All Sisters
Melissa Odabash
H&M
H&M
H&M
Mango
Norma Kamali
Myra

Foto: H&M, Mango, Net-a-porter, Oysho

0