30 divnih komada koji dokazuju da bijela boja odlično pristaje proljeću i ljetu

Najraskošnija modna sezona stigla je prvim proljetnim danima i donijela pregršt uzbudljivih trendova u kojima ćemo uživati sve do posljednjih ljetnih dana kada će se u naše garderobe vratiti toplo pletivo i drugi jesenski favoriti. Od efektnih detalja preko laganih, ali raskošnih materijala pa sve do najbogatije palete boja unutar koje su se neutralnim tonovima pridružile jarke boje, zemljani tonovi i ljupke pastelne nijanse, proljeće i ljeto donose nalet svježine, kreativnosti i zaigranosti unutar svake garderobe.

Iako se u središtu najpoželjnijih modnih trendova za novu sezonu nalaze upravo najraskošnije nijanse i najvibrantniji uzorci, neutralni tonovi još uvijek će imati važno mjesto u našim garderobama i kombinacijama, osobito oni najsvjetliji s bijelom kao nepobjedivim modnim klasikom koji savršeno pristaje proljetnim i ljetnim danima.

Zara

BIJELA BOJA KAO VJEČNI KLASIK PROLJETNE I LJETNE SEZONE

Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do bijelog T-shirta i bijelih traperica kao proljetnog i ljetnog izdanja ležernog favorita, nova sezona će se unutar brojnih kombinacija poigrati jednostavnošću bijele boje. Osim što će se lako kombinirati sa svim bojama i uzorcima te odlično izgledati na osunčanoj puti, bijela je izbor koji donosi osvježenje unutar naših proljetnih i ljetnih ormara. Kako bi izvukli najbolje iz svojih bijelih komada, kombinirajte ih zajedno i stvorite jednostavni all white look primjeren svakom toplom i sunčanom danu. Kako će bijela boja unijeti minimalističku jednostavnost u bijele kombinacije, poigrajte se teksturama, siluetama i najnovijim trendovima kako bi im dali zanimljiv izgled.

30 DIVNIH ODJEVNIH KOMADA U BIJELOJ BOJI ZA NOVU SEZONU

Romantične haljine, elegantna odijela i ležerni modni favoriti … u nastavku donosimo najbolje odjevne komade u bijeloj boji koje već možete pronaći u aktualnim kolekcijama modnih kuća, dizajnera i brendova.

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane

Mango

Mango

Mango

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Twinset

Twinset

H&M Studio Collection

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Reserved

Reserved

Ralph & Russo

Lee Mathews

Jil Sander

Galvan

Galvan

Gabriela Hearst

Cecilie Bahnsen

Deitas

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Sezane, Twinset, Zara

0