Bezvremenski laneni komadi novog hrvatskog brenda

Never Not Ready

Udobne haljine koje prate liniju ženskog tijela, kvalitetni topovi koje možete nositi u casual varijanti ili podići zanimljivim modnim dodatkom, hlače od prirodnih materijala u kojima se možete bezbrižno i ugodno osjećati od jutarnje kave pa sve do večernjeg izlaska … Ovo su ukratko ključne karakteristike novog, posebnog i pomalo nostalgičnog modnog brenda s daškom Dalmacije – Never not ready koji ovoga ljeta dodatno obogaćuje modnu scenu.

Lan i pamuk s tavana dalmatinskog otoka kao nadahnuće

Iza najnovije lijepe domaće priče stoji tridesetogodišnja dizajnerica i poduzetnica Dinka Vujnović, koja imenom ”Never not ready” oživotvoruje bezbrižnost i opuštenost svojih odjevnih komada. Dinka je porijeklom s Visa i iz obiteljske kuće crpi nadahnuće. Odrasla je u Zagrebu, sada pak živi uz more, u Rijeci, a svakoga ljeta kada se vrati na svoj rajski dalmatinski otok na starom tavanu pronalazi nove ideje. Uvijek bi iznova otkrila neki starinski dragulj koji bi otac pomorac donio iz dalekog svijeta ili je pak već bio pao u zaborav od bakinih djevojačkih dana.  

Dinka Vujnović

”Prekrasan viški ambijent, prozor u prošla vremena, vječni i jednostavni komadi od lana i pamuka te starinska kvaliteta kakvu više i ne dobivamo kupnjom mega brendova potaknuli su me na stvaranje novih sličnih stvari. Želim doprinijeti ponudi na više razina – estetski, etički, kvalitetom, ali i prihvatljivom cijenom“, objašnjava Dinka za Journal.hr.

Ova perspektivna dizajnerica prvo je šivala za sebe, a za pokretanje proizvodnje odlučila se nakon dugog promišljanja.

”Lansirati vlastiti modni brend je moja želja već dugi niz godina, konačno sam našla vremena da je realiziram i intenzivno radim na ovome zadnjih pola godine – uglavnom sama, s puno ljubavi i pažnje. To je jamstvo da su proizvodi autentični, originalni i visokokvalitetni”, ističe Dinka.

Rješenje za moderne žene koje vole prirodnost i jednostavnost

A kako ova kreativna poduzetnica zamišlja ženu koja nosi Never not ready?

”Žena koja je moderna, njeguje prirodni look, nije napadna svojom pojavom, voli jednostavnost, prozračnost, nešto trajno i nosivo u čemu se može opustiti u svako doba dana, a da još uvijek odlično izgleda. Ta žena dodat će vlastiti pečat na svaku kombinaciju, pritom voli i čuva okoliš, takva će žena voljeti NNREADY”, naglašava Vujnović.

Ekološka i domaća proizvodnja

Kao strastvena obožavateljica mode, Dinka Vujnović godinama prati modnu industriju i sve ono što stoji iza lijepog komada odjeće – od odabira materijala, načina proizvodnje, formiranja cijena, plasmana na tržište.

”Kako sazrijevam životno, tako i moja ekološka osviještenost sazrijeva. Danas mega brendove mnogi sve više odbijaju nositi, što zbog loše kvalitete, što zbog neetičkog tretmana radne snage. Svijest potrošačica i potrošača se polako, ali sigurno, mijenja”, govori nam Dinka, dodajući kako se proizvodnja u potpunosti odvija u Hrvatskoj te su kolekcije malih serija, bez viškova i otpada. Svi ovi predivni nosivi komadi, ističe Vujnović, dolaze u eko pakiranju, bez plastike.

Poslovanje je za početak odlučila pokrenuti preko webshopa shopnevernotready.com , dok je mogućnost klasične kupnje u trgovini ostavila za kasnije razdoblje. Ne sumnjamo da će se mnoge samosvjesne i ekološki osviještene dame pronaći u Dinkinim divnim kreacijama.

Sve Never Not Ready modele možete pronaći na shopnevernotready.com, a sve novosti i novitete brenda možete pratiti na njihovom Instagram profilu i Facebook stranici.

Never Not Ready
Never Not Ready
Never Not Ready
Never Not Ready

Foto: @magnificentdisaster
Modeli: @nmodelcroatia
Frizura i makeup: @pavlovic_marta

0