Najbolji modeli iz nove Bershka kolekcije

S posljednjim danim velikog ljetnog sniženja, na police popularnih high street brendova stigli su i novi komadi koji najavljuju jesensku sezonu. Između najtoplijih ljetnih dani i kišne jeseni smjesti će se oni ugodni dani koje donosi prijelazno razdoblje kada će se  našem ormaru spojiti najbolje iz ljetne i jesenske garderobe. Upravo je spoj ljetnih klasika i novih trendova koje donosi jesen istaknuo najnoviju kolekciju high street brenda Bershka.

U još uvijek laganim materijalima, ali s promjenom silueta, boja i uzoraka, novi Bershka komadi ono su što ćemo tražiti kako bismo sa stilom zakoračili u novu sezonu.

PRVI BERSHKA MODELI ZA JESEN 2019.

Inspirirana urbanom street style scenom i safari lookom, prva Bershka kolekcija za jesensku sezonu donosi naglasak neutralne i zemljane tonove, ugodni pamuk, Tencel i traper te jednostavne modele s modernim pomakom u kroju i silueti. Voluminozni rukavi, teksture materijala, patchwork i istaknuti džepovi samo su neki od detalja koji krase nove modele popularnog high street brenda koje ćemo uskoro viđati u prvim jesenskim kombinacijama na ulicama. Jednostavna paleta u kojoj najvažniju ulogu igranu crna, bijela, maslinasta i smeđa boja, obogaćena je cvjetnim i camouflage uzorkom.

Uz prve odjevne komade među kojima ćete pronaći sve one favorite za prve jesenske dane poput lagane jakne, T-shirta, mini i midi haljine te traper modela, najnovija Bershka koleckija donosi i nekoliko odličnih modnih dodataka, a kao najpoželjniji među njima bez sumnje su se istaknule čizme u kaubojskom stilu.

Najbolje nove Bershka odjevne komade i modne dodatke izdvojili smo u nastavku, a sve ih već možete pronaći u najbližoj Bershka trgovini te online shopu bershka.com.

Foto: Bershka

0