Ovo je savršena torba koju ćemo nositi uvijek i svugdje

Praktična, svestrana i elegantna – sve je to savršena dnevna torba za kojom ćemo posegnuti svakodnevno. Torba srednje veličine na dugom lancu ili remenu koju ćemo nonšalantno prebaciti preko svake kombinacije, dnevne ili večernje, ležerne ili poslovne, sada izgleda bolje no ikad što ju ističe kao jedan od ključnih modnih dodataka za svaku sezonu i kao jedini model torbe koji će vam zapravo trebati vašoj garderobi. Kolekcije za proljeće/ljeto 2020. cross-body torbu istaknule su kao najpraktičniji model koji možete odabrati. Osim njegove svestranosti ove će ga sezone krasiti i efektan izgled koji može zahvaliti spoju klasičnih linija i najnovijih trendova. Gdje pronaći onaj jedan savršeni model?

Sve popularniji francuski modni brend ba&sh postao je jedan od brendova u čije ćemo kolekciji uvijek zaviriti u potrazi za novom haljinom s dozom francuske nonšalancije, šarmantnom bluzom ili romantičnom suknjom. Osim što smo pronašli nekoliko novih favorita kada je o odjevnim komadima riječ, u kolekciji za proljeće/ljeto 2020. pronašli smo i savršenu cross-body torbu.

Savršena cross-body torba

Model Teddy je cross-body torba koja osvaja na prvi pogled. Jednostavne linije, neutralne boje i efektni detalji koji joj daju boho prizvuk, savršena su kombinacija koja se krije iza njezinog privlačnog dizajna. Osim izgleda koji je vrlo aktualan i trendi, ali koji možemo zamisliti u našim garderobama i kombinacijama godinama, bez obzira na promjene modnih trendova, ba&sh Teddy torba ističe se i kvalitetom materijala i izrade. Teddy model dolazi u kožnoj izdanju i verziji od brušene kože, te u nekoliko različitih boja među kojima ćete lako pronaći svoju savršenu torbu za svaki dan (i teško stati na samo jednoj).

U nastavku donosimo neke od divnih Teddy modela koje možete pronaći u aktualnoj ba&sh kolekciji, a ostatak modela i odlične ba&sh kolekcije istražite na ba-sh.com.

Foto: Instagram, ba&sh Paris

0