Haljine sa ljetnog sniženja na Asosu koje želimo

Fabienne Chapot

Iza nas su prvi dani velikog ljetnog sniženja. Već u prvom tjednu poznati modni brendovi ponudili su odlične ponude i popuste te najavili još jedno sniženje koje će nam dati bezbroj razloga za shopping. Iako su postala sinonim za shopping groznicu i nepromišljeno kupovanje potaknuto visokim popustima i niskim cijenama, sniženja zapravo mogu biti savršena prilika da na policama omiljenih modnih trgovina potražimo sve one odjevne komade kojima ćemo se uvijek iznova vraćati, koji će biti osnova naše garderobe i koji su sada pristupačniji no ikad.

Ljetno sniženje i ove godine donosi odličan popust na odabrane odjevne komade i modne dodatke iz proljetnih i ljetnih kolekcija među kojima ćemo pronaći sve što nam treba kako bismo zaokružili ljetnu garderobu, zamijenili stare basic modele novima ili pronašli nekoliko komada za godišnji odmor. Među njima nalazi se jednostavna, ženstvena i svestrana haljina, a neke od najboljih modela pronašli smo na ljetnom sniženju online shopa Asos.

Violet Skye

NAJBOLJE HALJINE KOJE DONOSI SNIŽENJE NA ASOSU

Zvijezda svake proljetne i ljetne kolekcije bile su haljine, a oni najbolji modeli sada se nalaze na velikom sezonskom sniženju zbog čega je sada savršeno vrijeme da u svoju shopping košaricu dodate sve one modele o kojima maštate od početka sezone. Od ležernih modela za godišnji odmor preko elegantnih modela za poslovni look do raskošnih haljina koje će biti savršeni izboru za svaku večernju i svečanu priliku, online shop Asos i na ovom je sniženju okupio baš sve trendi modele koje možemo poželjeti u ljetnoj garderobi.

Uz odlične haljine koje nose Asos potpis, popularni online shop savršeno je mjesto za shopping jer nudi pregršt različitih brendova među kojima će svatko lako pronaći nekoliko favorita. U neke od najpopularnijih high street brendova danas poput Weekdaya do brendova poput Whistlesa, Leona & Harpera i Essentiel Antwerpa čije komadi dolaze s nešto višim cijenama, ali i kvalitetom i odličnim dizajnom koji ih u potpunosti opravdava.

U nastavku otkrijte najbolje modele (i odlične brendove) haljina koje možete pronaći na velikom sezonskom sniženju online shopa Asos.

Whistles
Asos Design
Asos Design
Asos Design
Selected Femme
Monki
Stevie May
Asos Design
Asos Design
Penfield
Asos Design
Asos Design
Essentiel Antwerp
Asos Design
Asos Design
Y.A.S
Whistles
Warehouse
Band of Gypsies
Asos Design
Leon & Harper
Only
Warehouse
Asos Design
Ghost
Weekday

Foto: Asos

0