Veliki i topli šalovi za hladne zimske dane koji će biti odličan dodatak svakom kaputu

@paulienriemis

Uz čizme koje će prkositi kiši i snijegu te topli kaput koji će zaogrnuti svaku jesensku i zimsku kombinaciju, nezaobilazni dio garderobe za preživljavanje najhladnijih dana u godini bez sumnje je i topli i meki šal.

Od praktičnog modnog dodatka koji je uvijek imao svoje mjesto u jesenskoj i zimskoj garderobi do omiljenog statement detalja slojevitim jesenskim i zimskim kombinacijama, šalovi se svake sezone vraćaju sve bolji i raskošniji. U prvim kolekcijama poznatih modnih brendova i ove su se godine istaknuli oni najtopliji oversized šalovi.

Topli šalovi za hladne zimske dane koji dolaze

Veliki poput dekice i obojani najpoželjnijim jesenskim trendovima, prvi oversized šalovi već su stigli na police naših omiljenih modnih trgovina. Od jednostavnih vunenih modela u neutralnim bojama i s uvijek šarmantnim resicama na krajevima do trendi modela koje su ukrasili životinjski, karirani i prugasti uzorci, raskošne boje i zanimljivi detalji, veliki šal još jednom se istaknuo kao modni dodatak koji ćemo nositi uvijek i svugdje. Najbolje modele koje možete pronaći u online shopu Asos, pronađite u nastavku!

Foto: Asos Design

0