Jednostavna i efektna outfit formula za sve one izlaske kada ne znate što odjenuti

Nakon napornog radnog tjedna i s opuštenim vikendom ispred nas, izlazak je najbolji način na koji možemo provesti petak navečer – od after-work pića koje će se produžiti u spontani i opušteni izlazak do ludog provoda s ekipom u omiljenom klubu u kojem ćemo dočekati jutro. Uz pitanje Gdje izaći? na koje ćemo odgovor najčešće pronaći na jednom od omiljenih mjesta u gradu, petak navečer uvijek donosi i pitanje Što odjenuti? na koje ćemo odgovor tražiti na svakoj polici ormara.

Potraga za istovremeno jednostavnom i efektnom, zavodljivom i ležernom kombinacijom nije uvijek najjednostavnije, no u jednoj jednostavnoj outfit formuli krije se savršeni odgovor za sve one izlaske kada ne znate što odjenuti. All black kombinacije uvijek se nalaze na listi najpopularnijih modnih trikova, a ove se sezone kao najjednostavnije izdanje trenda monokromnih kombinacija nalaze i na listi najpoželjnijih modnih trendova.

ALL BLACK KOMBINACIJE ZA PROLJETNE IZLASKE

Neutralna i jednostavna za kombiniranje, crna boja oduvijek je bila jedan od omiljenih kolorističkih izbora kada su jednostavni i svestrani komadi u pitanju, osobito kada je riječ o elegantnim večernjim kreacijama u kojima ćemo uz minimalno truda izgledati i osjećati se odlično. Osim što ćemo ju nerijetko nositi u kombinaciji s jednako svestranom i klasičnom bijelom bojom ili kao podlogu za najluđe uzorke i trendove, crna odjevni komadi jednako dobro izgledat će spojeni zajedno unutar jednostavnog, ali efektnog monokromnog looka.

Iako su prve proljetne kolekcije istaknule raskošnu paletu kojom vladaju pastelnih i jarki tonovi, all black kombinacije su uvijek dobra ideja, osobito kada je riječ o večernji izlascima kada imamo osjećaj da nemamo što odjenuti. Od spoja T-shirta i traperica u crnoj boji do kombinacija u kojima je naglasak na igri različitih krojeva i tekstura, jednostavnost all black kombinacije briše sva druga pravila tako da se možete poigrati siluetama, modnim trendovima i stilovima.

Kako all black look nose popularne trendseterice? Dozu inspiracije pronađite u dvadeset odličnih outfit ideja koje smo izdvojili.

Foto: Instagram

0