7 savršenih: Oversized puloveri koji će biti veliki jesenski trend i već im se veselimo

@celineaagaard_

Modni trendovi koje polako upoznajemo ususret jesenskoj sezoni možda neće donijeti neko pretjerano uzbuđenje u smislu noviteta kojima se nismo ni nadali; štoviše, mnoge trendove koje smo nosili u prošloj prijelaznoj i hladnijoj sezoni susretat ćemo i ovog puta. Umjesto toga, mnogo je veći naglasak na kvalitetnim klasicima svake ženske garderobe, koji su uvijek u modi i rijetko kad iz nje izlaze. Dizajneri upravo na takve komade stavljaju svoj fokus i sugeriraju da kvalitetu stavimo ispred kvantitete. Jedan pulover koji priča ‘5 svjetskih jezika’ i koji dolazi u moher vuni ili kašmiru, garancija je odjevnog predmeta u koji ćete se moći pouzdati nekoliko zima zaredom i definitivno nije jedan od onih komada koji ćete odjenuti dva-tri puta i zatim ga biti primorani baciti jer loše izgleda. Na taj način i moda postaje održivija, a kada ormar napunite klasicima izrađenima od finih materijala, koji se mogu kombinirati na niz načina i znatno pridonose vašoj svakodnevnoj garderobi, više nećete očajavati nad robom koja je nakon samo nekoliko nošenja spremna za tekstilni otpad.

@celineaagaard_

Vuneni pulover, oversized kroja, adut je ženske garderobe i u novoj sezoni te izgleda bolje no ikad. Pronašli smo 7 savršenih modela koji to i dokazuju i pritom pokazuju svu svoju svestranost. Igra dimenzija, volumena i divne teksture, uspijevaju učiniti itekako primjetnim čak i inače vrlo klasičan pulover, a modni dizajneri predlažu da se poigrate s njegovim kombiniranjem.

Ove jeseni oversized pulover nosi se u kombinaciji s elegantnim ženskim odijelom, u kombinaciji s dugačkim hlačama širokih nogavica i chic culotte modelima, u kombinaciji s plisiranom suknjom asimetrična kroja… Spojite ga i s kožnom suknjom ili kožnim hlačama i dobit ćete vrlo efektnu kombinaciju u kojoj ćete se osjećati baš dobro.

7 savršenih oversized pulovera

Joseph
Sies Marjan
Victoria, Victoria Beckham
Fendi
ACNE Studios
Envelope1976
Rag & Bone

Foto: Instagram, Net-a-Porter

1